2015. december 01.

Új tulajdonos a Next Wave Europe-nál

A Starcz Ákos által alapított Brand & Content Studio vásárolta meg a budapesti székhelyű Next Wave Europe (NWE) digitális ügynökséget.

Az éppen 7 éves cég az egyik első Cluetrain Manifesto elvekre épülő digitális ügynökség Magyarországon. Az NWE mára több multinacionális vállalat digitális marketing partnere a régió több országában. Bitter Brunó alapító továbbra is ellátja a társaság ügyvezetői feladatait, Starcz Ákos januártól stratégiai igazgatóként csatlakozik a jelentős fejlesztések előtt álló ügynökséghez.

A Next Wave Europe-ot 2012-ben az év kommunikációs ügynökségének választották a Kreatív Prizmán, tavaly pedig Csehországban nyert Arany Effie-t az általa megalkotott L'Oréal kampánnyal.

„Meglátásom szerint a kreatíviparban megfigyelhető vertikális és horizontális integrációs kísérletek korlátozott eredményei rámutattak arra, hogy a tartós sikert egy harmadik út, a funkcionálisan integrált ökoszisztéma kialakítása jelentheti. Ebben a vállalati átalakulásban, üzleti transzformációban segít Starcz Ákos, a társaság - hazai digitális gazdaság számos szektorát és a régió e-kereskedelmét jól ismerő - új tulajdonosa" – emelte ki Bitter Brunó.

A Next Wave Europe már az idei évben megkezdi fókuszának jelentős kiterjesztését. Három üzletágának - stratégiai tanácsadás és tervezés, médiatervezés és -vásárlás, valamint natív hirdetéskiszolgálás, tartalommarketing - erősítésével már 2015-ben komoly lépéseket tesz a teljes körű kiszolgálást nyújtó digitális ügynökséggé válásért.