2014. március 17.

Új tulajdonosnál az Expressz.hu

A Jófogást üzemeltető Schibsted Classified Media megvásárolta az expressz.hu-t. A hirdetések március végén átkerülnek a Jófogás oldalára.

A Jófogást üzemeltető Schibsted Classified Media megvásárolta az expressz.hu-t. A hirdetések március végén átkerülnek a Jófogás oldalára.

A 400 ezer apróhirdetést és havi több mint egymillió egyedi látogatót számláló expressz.hu régi résztvevője az apróhirdetési piacnak, ám a közelmúltban a portál tulajdonosai – a TME Csoport - úgy határoztak, hogy kivonulnak Magyarországról - a Schibsted ezt követően döntött az online üzletág felvásárlása mellett. Az itt található hirdetések többsége felkerül a Jófogásra, ami a mai igényekhez igazodva szolgálja majd ki a korábbi expressz.hu hirdetőket is.

„Elégedettek vagyunk az akvizícióval, amellyel célunk, hogy tovább erősítsük pozíciónkat, és hosszú távon folyamatosan bővítsük portfóliónkat” – mondta el Peresztegi Zoltán, a Schibsted Classified Media csoport felhasználókért és termékekért felelős alelnöke.

„A jófogás.hu hatékonyságát az Ipsos Zrt. legfrissebb kutatása is igazolta, és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy fejlesztéseinkkel még magasabb színvonalon szolgálhassuk ki régi és új ügyfeleinket, így az eddig az expressz.hu-t választó hirdetőket is” – tette hozzá Budai László, a Schibsted Classified Media Hungary ügyvezető igazgatója.

Az Expressz.hu hirdetőit a Facebook-oldalon már tájékoztatták arról, hogy március 31-től hirdetéseik aktívak maradnak, de már a Jófogás.hu oldalon.