Új ügyfelekkel is bővült a portfólió.

Részesedést vásárolt a tavaly tizedik születésnapját ünneplő Red Lemon Mediában a We are PR, Hajagos Rita és Nagy Péter cége. Az ügynökséget továbbra is közösen irányítják a tulajdonosok. A szakmai vezetést Farkas Franciska Hajagos Ritával együttműködve látja el, Nagy Péter felel a cég pénzügyi és infrastrukturális vezetésért, a cég alapítója, Rubin Kata - ahogyan az elmúlt években is - elsősorban szakmai tanácsadóként, stratégiai kérdésekben támogatja a működést.

Hajagos Rita az elmúlt években Prágában, a Nike közép-európai központjában dolgozott. Ezt megelőzően a Nike hazai marketingcsapatát vezette, és dolgozott a Motorolánál is PR-vezetőként.

Nagy Péter közel egy évtizedig a Concorde munkatársa volt, az utóbbi években pedig sportrendezvény szervező vállalkozását irányította.

Az új tulajdonosokkal egy időben két csoportvezető account és több új kolléga is csatlakozott az ügynökséghez. Bővült a rendezvény- és social portfólió, a tavalyi év zárásaként pedig a cég megnyerte az amerikai Prologis PR-tenderét. A Progolis mellett 2016-tól a cég látja el a Nike hazai PR-feladatait, valamint a Kiosk és a Babel Budapest éttermek, a Kovács Borház és a Paramount Channel kommunikációját.

Rita és Péter érkezésével igen fontos mérföldkőhöz jutottunk azon az úton, ahol 10 éve elindultunk. Az elmúlt időszakban minden tervünket teljesítettük, sőt túlteljesítettük. Nagyon jó éveket zártunk, az árbevételünk évről évre ugrásszerűen nőtt, bővült az ügyfélkör, olyan munkákat sikerült letennünk az asztalra, amelyekre úgy érzem, méltán lehetünk büszkék. Miután hisszük, hogy a növekedés útjába nem szabad állni, és hogy a jó is jobbá tehető, ezért tulajdonostársammal, Franciskával az elmúlt évben folyamatosan azon dolgoztunk, hogy végrehajtsuk az ehhez szükséges szervezeti fejlesztést.

– mondta Rubin Kata, a Red Lemon Media alapítója.

Örülök, hogy újra itthon dolgozhatok, s nagyon hiszek a piacban, a csapatunkban és ügyfeleinkben, az előttünk álló lehetőségekben. Terveink szerint az új felállásban a Red Lemon Media olyan piaci szereplővé válik a közeljövőben, amely a hazai kommunikációs piacon túl, a régióban, sőt nemzetközi porondon is megállja a helyét. Szolgáltatásainkat olyan új elemekkel bővítjük a digitális média és személyreszabott kommunikáció területén, amelyek jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink kiszolgálásában új szintre emelik a PR fogalmát

– tette hozzá Hajagos Rita.