2017. április 10.

Új üdítőkkel indítja a szezont a XIXO

A három ízben – Cola, Orange és Lemon – elérhető új üdítőcsalád áprilistól már kapható lesz a hazai üzletekben.

A boltok polcaira folyamatosan kikerülő új szénsavas XIXO italok nem tartalmaznak tartósítószert. A cukros üdítőitalok fogyasztását mellőző fogyasztóknak jó hír, hogy a XIXO Cola, XIXO Orange és XIXO Lemon üdítőket szteviával és fruktózzal édesítik, míg a cukormentes XIXO Cola Zero termék szteviaval, de aszpartám felhasználása nélkül készül.

„A csökkentett energiatartalmú üdítőkkel Szikszó és Miskolc környékén élők már találkozhattak is, mert a nagyközönség először április első hétvégéjén a szikszói Angel Station – Angel Petrol megnyitóján kóstolhatta a termékeket. A hétvége alatt a jósolt népszerűségnek megfelelően rengeteg üdítő fogyott. A rendezvényen a legnépszerűbb íz is a várt szerint alakult, de nem szeretnénk befolyásolni senkit a választás során” – nyilatkozta a HELL cégcsoport marketingigazgatója, Pantl Péter.

Az új XIXO szénsavas üdítők fémdobozos kiszerelése az ízeknek megfelelő, figyelemfelkeltő designt kapott. Az üdítők a cégcsoport által képviselt alapelv – „Kiváló minőség, elérhető áron” – alapján kedvező áron vásárolhatók meg.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.