2017. április 10.

Új üdítőkkel indítja a szezont a XIXO

A három ízben – Cola, Orange és Lemon – elérhető új üdítőcsalád áprilistól már kapható lesz a hazai üzletekben.

A boltok polcaira folyamatosan kikerülő új szénsavas XIXO italok nem tartalmaznak tartósítószert. A cukros üdítőitalok fogyasztását mellőző fogyasztóknak jó hír, hogy a XIXO Cola, XIXO Orange és XIXO Lemon üdítőket szteviával és fruktózzal édesítik, míg a cukormentes XIXO Cola Zero termék szteviaval, de aszpartám felhasználása nélkül készül.

„A csökkentett energiatartalmú üdítőkkel Szikszó és Miskolc környékén élők már találkozhattak is, mert a nagyközönség először április első hétvégéjén a szikszói Angel Station – Angel Petrol megnyitóján kóstolhatta a termékeket. A hétvége alatt a jósolt népszerűségnek megfelelően rengeteg üdítő fogyott. A rendezvényen a legnépszerűbb íz is a várt szerint alakult, de nem szeretnénk befolyásolni senkit a választás során” – nyilatkozta a HELL cégcsoport marketingigazgatója, Pantl Péter.

Az új XIXO szénsavas üdítők fémdobozos kiszerelése az ízeknek megfelelő, figyelemfelkeltő designt kapott. Az üdítők a cégcsoport által képviselt alapelv – „Kiváló minőség, elérhető áron” – alapján kedvező áron vásárolhatók meg.