2011. augusztus 04.

Új ügyfél a Tamara Hagennél

Informatikai tanácsadó cég választotta partneréül a kommunikációs ügynökséget.

Informatikai tanácsadó cég választotta partneréül a kommunikációs ügynökséget.

A Tamara Hagen Cons. lett a Nextent Informatika kommunikációs partnere, miután a felek egy évre szóló megállapodást kötöttek. Az ügynökség feladata a cég átfogó kommunikációs stratégiájának kidolgozása és kivitelezése. Az első közös munkát az az augusztusban induló kampány jelenti, mellyel a Nextent a 2008-ban bevezetett Voice Miner rendszerét kívánja támogatni.

A Voice Miner szolgáltatás az ügyfélszolgálati hanganyagokat dolgozza fel teljes körűen. Ennek során detektálja a partnerek beszédhangjának érzelmi töltését, felismeri az elhangzott kulcsszavakat, majd ezekre komplex jelentéseket, lekérdezési és üzleti elemzési lehetőségeket biztosít.

"A Nextent vezetése felismerte a kommunikáció szükségességét. Tekintettel arra, hogy egy teljesen új és egyedülálló fejlesztésről van szó, cégünk elengedhetetlenül fontosnak tartja a célcsoport folyamatos edukációját a rendszer kínálta előnyök vonatkozásában" - indokolta Gátfalvi Tamás vezérigazgató-helyettes, hogy miért erősítik meg a kommunikációt.

Címkék: tamara hagen tender

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.