2012. március 30.

Új ügyfél az LWp-nél

Az XAPT cég az LWp Kommunikációt bízta meg pr kommunikációjának tervezésével és megvalósításával.

A megbízás keretében az ügynökség tervezi meg az XAPT pr-stratégiáját és menedzseli médiakapcsolatait, emellett tanácsadóként közreműködik a cég online kommunikációjában.

Az XAPT közvetlen megkereséssel döntött az ICT területen jelentős tapasztalattal rendelkező LWp Kommunikáció mellett.

A pr-cég új ügyfelének fő tevékenysége a Microsoft Dynamics integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerek bevezetése, oktatása, illetve vállalati igényeknek megfelelő testreszabása, továbbfejlesztése. Ezekre a rendszerekre alapozva fejleszt egyedi igényeket kielégítő speciális iparági megoldásokat többek között a nagykereskedelem, a disztribúció, a logisztika, a gyártás, az autó alkatrész és a nehézgép kereskedelem valamint a vagyonkezelés területén működő vállalatok számára. Az XAPT által bevezetett rendszerek száma meghaladja a háromszázat, a felhasználók száma pedig a hétezret. Az XAPT 2008 óta tagja az osztrák New Frontier Holding GmbH (NFH) csoportnak, amelynek célja a kelet-közép európai régió egyik legjelentősebb informatikai szolgáltatójának felépítése. A vállalatok integrálásával a New Frontier Holding csoport tagvállalatai segítségével teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a régióban. Az XAPT jelentős nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik, többek között komoly eredményeket ért el az észak-amerikai piacon. 2011-ben az XAPT nyerte el az „Év Microsoft Dynamics ERP Partnere” díjat, amely a Microsoft legmagasabb elismerései közé tartozik. A cég ügyfelei közé tartozik többek között a Lindab, a Marso, a WizzAir, a Hansa Kontakt, a Graphisoft és a Diego.

 

Címkék: lwpk xapt

Történelmet írt a Marketing Summit

1 órája

Az együttműködő partnerek összefogásának köszönhetően idén is létrejöhetett a marketingszakmai csúcstalálkozó, a Marketing Summit. Az eseményt múlt hét csütörtökön, szeptember 17-én szervezték az Akvárium Klubban.