2013. november 12.

Új ügyfelek a Core Digitalnál

Két hagyományos magyar márka kampányain dolgozott az ügynökség.

Két hagyományos magyar márka kampányain dolgozott az ügynökség.

A Mirelite kampányának célja a márka ismertségének újraépítése, illetve a fogyasztóknak a márka történetét és a mélyfagyasztott technológia előnyeit érintő érintő edukációja volt. Az 1945 óta piacon lévő magyar brand egyik legfontosabb kihívása az általános kategória-névadó Mirelite megkülönböztetése, melyben a csomagolásokon a kezdetektől szereplő eszkimó figurájának jut a legnagyobb szerep - olvasható a közleményben. A tartalmi megoldásokra, display hirdetésekre és online videóra építő, többek között a Sanoma és a NoSalty felületein, valamint a Facebookon futó kampányt a Core Digital tervezte és vásárolta, kreatívjait pedig a SweetChilli készítette.

Egy korábbi médiatanácsadási projektet követően a Béres Gyógyszergyárt Zrt. a Core Digitalt bízta meg Koleszterin Kontroll márkája online kampányának kialakításával. Klasszikus display kampány helyett tartalmi együttműködést dolgoztak ki az Origoval. Ennek célja a prémium displaymegoldások révén az ismertségépítés, illetve a koleszterinnel és a termékkel kapcsolatos edukáció volt. A kampányban szerkesztőségi tartalmak, infovideók, hírlevelek, regisztrációgyűjtő micropromóciók, quizek és a vásárlást ösztönző kuponok szerepeltek. A kampánykreatívokat az Absolut Reklám készítette.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.