2017. július 04.

Új ügyfelek a PR Agentnél

A PROFIMED és a Swisscham is az ügynökséget bízta meg kommunikációs feladatok ellátásával.

Csehország és Szlovákia egyik legjelentősebb szájhigiéniai termékeket forgalmazó vállalata a PROFIMED. Első üzletük 2014-ben nyílt meg Magyarországon az Allee bevásárlóközpontban. A márka egyik fő területe a fogápolás, olyan brandeket forgalmaz, mint a GUM, Swissdent, Waterpik, Sonicare vagy a TePe. A PROFIMED a testápolás divíziójának termékpalettáját pedig a következő márkák alkotják: KORRES, Tweezerman, Tisserand, TEK, Institut Karité és a Solis. Az együttműködésben a PR Agent feladatai klasszikus PR és social media csatornák kezelésére vonatkozik.

A Svájci – Magyar Kereskedelmi Kamara, más néven Swisscham, a két ország kereskedelmi és gazdasági együttműködését összekötő fórum, a svájci székhelyű/kötődésű cégek érdekképviseleti szervezete. A Swiss Business Day a Kamara legnagyobb eseménye az évben, melynek a teljes körű kommunikációjáért 2017-ben PR Agent felel. A Kamara a korábbiakban még nem dolgozott együtt pr-ügynökséggel.
A Swisscham a rendezvény professzionálisabb kommunikációját szeretné elérni azáltal, hogy együttműködik a kommunikációs ügynökséggel.

A PR Agent mind a két megbízást tenderen nyerte el.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.