2013. november 08.

Új ügyfelek a Red Lemonnál

Gyógyszeres cég, állami hivatal és apróhirdetési oldal is szerepel az új ügyfelek között.

Gyógyszeres cég, állami hivatal és apróhirdetési oldal is szerepel az új ügyfelek között.

A klasszikus PR-tevékenységen túlmutató megbízást adott a Novartis a Red Lemon Mediának. Az ügynökség meghívásos tenderen nyerte el egy új gyógyszer bevezetéséhez kapcsolódó kreatívfeladatok egy részét. A márkatulajdonos az arculati elemek és a szlogen kidolgozását, valamint a kommunikációhoz kötődő tájékoztatók, ajándéktárgyak tervezését és grafikai kivitelezését bízta a Red Lemon Mediára. Ennek kapcsán az ügynökség megjegyzi: általánosságban is arra törekednek, hogy a jövőben a PR-tevékenységen túl is bővítsék szolgáltatásaik körét.

Ugyancsak az ügynökséget kérte fel kommunikációs céljai támogatására a Jófogás.hu. Az online apróhirdetési oldal hosszútávú megállapodást kötött a Red Lemon Mediával, amely hagyományos és nem hagyományos PR-megoldásokkal, B2B és B2C tevékenységgel segíti a site-ot.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) meghívásos tenderen választotta partneréül a Red Lemont. Az ügynökség feladata a NÉBIH tevékenységének szélesebb körű megismertetése, amely magában foglalja televíziós kampányok tervezését és gyártását, a PR-tevékenységet és a marketingfeladatokat is.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.