2020. február 14.

Új ügyfelek az Armadillónál

A kreatív ügynökséget választotta a Michelin és a Delamaris is.

A szlovén Delamaris a magyarországi termékbevezető kampányának tervezésével és kivitelezésével az Armadillo reklámügynökséget bízta meg. A feladat része a social media felépítése, napi szintű menedzselése, kampányok és játékok tervezése, valamint a közösségimédia-hirdetések optimalizálása.

A megbízás kiterjed a márkához kapcsolódó online és offline marketingtevékenységre is. A termékbevezető kommunikációt - a social media mellett - erős influencer marketing, ppc-hirdetések, és szakmai sajtó indítja – tudtuk meg az Armadillo operatív igazgatójától, Arany Gábortól, aki hozzátette: a megbízás elnyerésében döntő szerepe volt, hogy a közösségi médiától kezdve a ppc-hirdetéseken át az influencer marketingig az ügynökség saját szakembereivel, házon belül tudja intézni a szolgáltatásokat, mindemellett pedig rendelkezik iparági ügynökségi tapasztalattal.

További hír, hogy a Michelin Facebook kommunikációját az Armadillo nemrégiben nyerte el tenderen, egy hosszabb kiválasztási folyamat végén.

„2018 év végén döntöttünk úgy, hogy tendert hirdetünk a Facebook oldalunk kezelésére. Az új ügynökségtől friss szemléletet, lendületet vártunk. Az Armadillóra azért esett a választásunk, mert a lelkes fiatalokból álló csapat elkötelezett a márkánk iránt, kreatív, illetve autóipari tapasztalattal is rendelkezik, ami nagyon hasznos a közös munka során” – mondta Tajti Marianna, a Michelin digital managere.

Címkék: gazdaság Armadillo