2014. július 24.

Új ügyfeleket nyert a Mitte Communications

Emellett még egy irodafelújítás is belefért.

Emellett még egy irodafelújítás is belefért.

Új ügyfelek

2014 tavaszától dolgozik együtt intenzíven a Design Terminál az ügynökséggel. A Mitte Communications részt vesz az előbbi inkubációs programjában, ahol konzultációval és mentorálással segíti a kreatívipari vállalkozások nemzetközi piacra lépését és márkakommunikációját.

Szintén a Design Terminál csapatával közösen készítenek jelentéseket a kockázati tőkealapok és más befektetők számára. Ennek során a kreatívipari márkák befektetési potenciálját mérik fel.

Az ügynökség új ügyfelei közt szerepel a Seawing elnevezésű biztonságtechnikai cég is, amely számára teljes körű PR-kommunikációs és marketing munkát végeznek.

A stratégiai tanácsadás és elemzés mellett további arculattervezői feladatokkal bővült a Mitte Communications portfóliója. Ennek jegyében a Droppy egészségügyi diagnosztikával foglalkozó brit startup arculatát készítette el.

Friss tér

Az új ügyfelek mellett új irodatérrel is meglepte magát az ügynökség. A Teréz körúti iroda megújításában Csap Viktor (Studio Arkitekter) volt a Mitte partnere, aki többek között egyedi panelrekonstrukcióiról és olyan belvárosi vendéglátóhelyek belsőépítészeti munkáiról ismert, mint amilyen a TOKIO vagy a Mazel Tov.

A nagy belmagasságú szobákat kortárs grafikai és belsőépítészeti megoldásokkal alakították ki, a terekbe pedig nagyméretű kortárs fotóművészeti munkák és magyar designerek kiegészítői kerültek.

A korábbi egyenleg is visszajár

19 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

20 órája

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.