2012. október 10.

Új ügyfelet nyert a Café PR

Az ICT-szektorból kapott megbízást a kommunikációs ügynökség.

Az ICT-szektorból kapott megbízást a kommunikációs ügynökség.

A Café PR nyerte az IT Services Hungary (ITSH) háromfordulós kommunikációs tenderét. Az ICT cég azért írta ki a tendert, mert a kommunikáció megerősítésében még jelentős potenciált lát a piaci kihívások leküzdéséhez.

A ITSH információtechnológiai megoldások menedzsmentjével és kiszervezésével, illetve rendszerfejlesztéssel és rendszerintegrációs tevékenységekkel foglalkozik. Bőthe Csaba, júniusban érkezett új vezérigazgató szerint nemcsak az ITSH stratégiája újul meg, hanem a vállalat működése is a korábbiaknál átláthatóbb lesz.

Nagykálnai Andrea, az IT Services Hungary kommunikációs vezetője hozzátette: "A jövőben aktívabb szerepvállalására lesz szükség a döntéshozói kapcsolatok menedzselésében országos és régiós szinten egyaránt, és új perspektívák nyílnak a vállalat munkáltatói pozícionálásában, főleg online és a social médiában, hogy a fejlődéséhez szükséges, jól képzett szakemberek utánpótlása zökkenőmentes legyen."

Nagy Tamás, a Café PR stratégiai igazgatója szerint az új ügyfélnek a "belső- és külső kommunikációt illetően izgalmas elképzelései vannak, melyekkel könnyű volt azonosulni. A vállalat sokat invesztál a hazai szakképzésbe, régiós szinten jó kapcsolatokat ápol, felelős üzleti partner és munkáltató." Szerinte a tendergyőzelmet annak köszönhetik, hogy jól azonosították be a kommunikációs problémákat, és arra releváns, megvalósítható válaszokat adtak.

 

 

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.