2014. szeptember 17.

Új ügynökséget indított a Noguchi

A Ronin Digital a digitális területtel foglalkozik, különös tekintettel a közösségi médiára.

A Ronin Digital a digitális területtel foglalkozik, különös tekintettel a közösségi médiára.

Ronin Digital néven indított új, digitális fókuszú ügynökséget a Noguchi Porter Novelli, melyet a digitális projektek megnövekedett mennyisége indokol. Az új ügynökség vezetője Lennert Dániel, aki korábban az RTL Klub és a csatornához kötődő műsorok, képernyősök közösségi médiás aktivitásait irányította.

Az ügynökség nem kizárólag a már meglévő noguchis ügyfeleknek dolgozik, hanem önállóan is megjelent a piacon. Saját projekt volt a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány honlapjának megújítása; illetve az Omnia Reserve kampánya, egy olyan Facebook-alkalmazás, ahol a terroir jegyek alapján párosíthatták a felhasználók a kávétermelő birtokokat a magyar borvidékekkel. Nemrégiben a Szigeten mutatták be a hagyományos és a digitális PR-t kombináló OTP-megbízás eredményét, az OTP Mobil új alkalmazását, a Simple-t. A Lufthansa Systems és az Ericsson is a Ronint választotta.

"Sok tapasztalatunk van a hagyományos PR és a digitális kommunikáció eredményes összekapcsolásában, de eddig keveset beszéltünk róla. Ezért is gondoltuk, hogy nem volna okos most hirtelen átrúzsozni és púderezni a Noguchit digitális céggé, de a kötődést sem szeretnénk elszakítani. Így jött létre a Ronin Digital (Noguchi). Csöndben, dobpergés nélkül kezdtünk dolgozni. Nagyon sok segítséget kaptunk a Porter Novelli globális PNConnect csapatától, akik amerikai központtal, de harminc országban, így hazánkban is – velünk - a világ egyik leghatásosabb digitális és közösségi média tevékenységét folytatják. Külön köszönet szakértőnknek, Lövenberg Balázsnak, aki nagyon sokat segített a csapat összeállításában" - mondta Szántó Péter, a Noguchi Porter Novelli elnök-igazgatója.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.