2012. szeptember 10.

Új ügynökséget választott a Vodafone

Meghívásos tenderen keresett ügynökségi partnert a mobilszolgáltató tágan értelmezett BTL-feladatai ellátására.

Meghívásos tenderen keresett ügynökségi partnert a mobilszolgáltató tágan értelmezett BTL-feladatai ellátására.

A Leo Burnett Budapest és Artificial Group együttesen nyerték meg a Vodafone Magyarország meghívásos tenderét, melyen a mobilszolgáltató tágabb értelemben vett BTL-feladatai teljes körű ellátásához keresett ügynökségi partnert.

Ez váltást jelent, mivel korábban több kisebb ügynökség dolgozott a Vodafone BTL-es megbízásán. Most egy kézbe kerültek a non-TV kampányok, a klasszikus BTL-feladatok, mind a lakossági, mind a B2B szegmensben, közölték.

A két nyertes a Vodafone márkán való együttműködésre közös csapatot hozott létre a Leo Burnett vezetésével. Ehhez a Leo Burnett stratégiai és koncepcionális megközelítését, az Artificial Group pedig vizuális megoldásait adja. A meghívásos, többkörös tenderen egyébként összesen kilenc ügynökség vett részt, ezek közül öten jutottak a shortlistre.

"A tender során olyan partnert kerestünk, akinek fontos, hogy innovatív, egyedi megoldásokat hozzon minden egyes kampányra. Nagyon jó ötleteket kaptunk az ügynökségektől a személyes prezentációk során, és végül úgy döntöttünk, hogy a Leo Burnett-tel és az Artificial-el közösen dolgozunk tovább a márka kommunikációján. Ez egy nagyon izgalmas és kihívásokkal teli időszak lesz mindkét fél számára, ezért is öröm számunkra, hogy ebben az új felállásban dolgozhatunk együtt a következő kampányokon" - kommentálta az eredményt Szabó Béla, a Vodafone marketingkommunikációs igazgatója.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.