2012. január 20.

Új ügynökséggel dolgozik a Vichy

Magyarországon is a TBWA látja el az idei évtől a L’Oréal-csoporthoz tartozó Vichy dermokozmetikumok ATL-kommunikációs feladatait.

Magyarországon is a TBWA látja el az idei évtől a L’Oréal-csoporthoz tartozó Vichy dermokozmetikumok ATL-kommunikációs feladatait.

A TBWA párizsi irodája még a tavalyi év elején nyerte el egy tenderen a Vichy márka kreatív tervezési feladatait, ez év januárjától pedig az új koncepció sikereire támaszkodva világszintűvé válik az együttműködés.

A franciaországi Vichy városában 1931-ben alapított, és a különféle kozmetikai termékek gyártása során a mai napig a város ásványi anyagokban különösen gazdag hőforrásainak termálvizét felhasználó Vichy a dermokozmetikumok szegmensében Magyarországon is piacvezető. Termékeit kizárólag gyógyszertárakban forgalmazza, és olyan jelentős almárkákkal van jelen mint a Liftactiv, a Neovadiol, az Aqualia, a Normaderm és a Dercos.

A Vichy korábbi ügynöksége az Euro RSCG volt.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

4 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

9 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.