2017. január 18.

Új ügynökséggel dolgozik az Affidea

A két cég reklám, PR és online területen is együttműködik 2017-től.

A Well Csoportot kérte fel kommunikációs munkájának teljes körű támogatására az Affidea Diagnosztika.

A magán- és közegészségügy számára képalkotó diagnosztikai szolgáltatásokat nyújtó Affidea több céget is megversenyeztetett az év végén, amely alapján a teljes körű szolgáltatást nyújtó Well Csoport mellett döntött.

Az Affidea Diagnosztika – korábban Diagnoscan Magyarország – tavaly ünnepelte alapításának 25. évfordulóját és 11 magyarországi központjával piacvezető hazánkban. Az ügynökség feladata az edukáció és a magánegészségügyi szolgáltatásokba vetett bizalom erősítése mellett az új márka ismertségének növelése és márkaépítés lesz.

„A magánegészségügy különösen érzékeny terület hazánkban, amelyhez többnyire vegyes percepciók kapcsolódnak mind a szakmai berkekben, mind pedig a laikusok fejében. Ezt a helyzetet árnyalja, hogy az Affidea a közegészségügyben is jelen van. Izgalmas kihívás és kemény csapatmunka lesz változást elérni ezen a téren, amelynek örömmel állunk elébe” – mondta el Bölcs Ádám, a Well Csoport igazgatója.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.