2016. augusztus 31.

Új ügynökséggel erősít az üzletlánc

A márka megújulásának tudatosítására és a jubileum kommunikációjára reklámügynökségi tendert írt ki a Penny Market.

Újragondolt üzletkoncepcióval és minőségi termékekkel bővített választékkal indítja a Penny Market magyarországi tevékenységének 20. évfordulóját. A márka megújulásának tudatosítására és a jubileum kommunikációjára reklámügynökségi tendert írt ki, amelyet a Springer & Jacoby Budapest nyert el.

Az ügynökség egy speciálisan a magyar piacra szabott kommunikációs stratégiát, a kívánt imázsnak megfelelő, modern kommunikációs arculatot és egy új kommunikációs platformot dolgozott ki a Penny Market számára, mellyel szeptemberben indul a diszkontáruházlánc.

„Nagyon örülünk, hogy a megújuló Penny Market márkaépítéséhez megtaláltuk a megfelelő partnert. Új reklámügynökségünk többkörös tender során bizonyította, hogy érti a márkánk céljait, és tudja, hogyan lehet a Penny Market imidzsét emocionálisabb kommunikációval közelebb hozni a vásárlókhoz” – mondta el Radosiczky Anikó, a Penny Market Kft. stratégiai marketingvezetője.

„Megtisztelő számunkra a lehetőség, hogy a Penny Market új üzleti koncepciójának marketingkommunikációs irányait közösen alakíthatjuk ki. Hamburgi gyökerekkel rendelkező ügynökség vagyunk, ez nagyban segítette, hogy a német értékekhez és vállalati kultúrához alkalmazkodó, de a helyi viszonyokra szabott stratégiát alkossunk” – hangsúlyozta Sikos Péter, az ügynökség vezetője.

A közös munka a Springer & Jacoby Budapest reklámügynökséggel egy nyári promóciós kampánnyal indult, a márka új arculatának kommunikációja pedig szeptemberben startol televíziós, online, offline és in-store felületeken.

Lemondott Trump szóvivője

7 órája

Stephanie Grisham szóvivő visszatér a keleti szárnyba, hogy Melania Trump kabinetfőnöke legyen.