2016. szeptember 20.

Új üzleti kedvezményprogramot indít a Telekom

Az első kedvezményekkel a vállalkozások az alapműködésükhöz szükséges rezsijüket csökkenthetik; a tagsággal spórolhatnak az áram-, gáz- és üzemanyag-kiadásaikon.

A Telekom Business Club kedvezményeit a cég partnereivel együttműködésben biztosítja. Az elsők között a MOL és E2 Hungary csatlakozott a programhoz. Az induláskor a Telekom Business Club két kedvezményes ajánlatot kínál, amelyből az egyik a MOL Gold és Silver üzemanyagkártya, amellyel a MOL minden Telekom Business Club tagsággal rendelkező ügyfél számára egyedi kedvezményt biztosít. A vállalkozások részére ajánlott MOL üzemanyagkártya konstrukciók használatával gazdaságosabban, kényelmesebben és biztonságosabban intézhetik a cégek üzemanyag-vásárlásaikat. A kártya tulajdonosai többek között országosan egységes listaáron vásárolhatnak bármely MOL töltőállomáson, kedvezőbb árgaranciával, valamint ingyenesen igénybe vehetik a MOL assistance call center szolgáltatását is. A Telekom Business Club másik nagy partnere az E2 Hungary, aki a fölgáz- és áram szolgáltatásaira biztosíthat 5, illetve 10% árkedvezményt a tagoknak. A Telekom tervei szerint a kedvezményt nyújtó partnerek köre fokozatosan bővül majd a jövőben.

„A Telekom Business Club létrehozásával a célunk egy olyan üzleti lojalitást támogató ajánlat létrehozása volt, ami egyfelől hosszútávon nyújt a vállalkozók napi tevékenységéhez segítséget, másfelől ezzel a lépéssel is szeretnénk növelni ügyfeleink elégedettségét” – mondta Lakatos Péter, a Magyar Telekom a kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

A Telekom Business Club tagságra bármely Telekom üzleti ügyfél jogosult. A Telekom üzleti ügyfeleknek csupán annyi a teendője, hogy a 1435-ös telefonszámon, vagy személyesen az ügyfélmenedzsereiknél, illetve a Telekom üzletek valamelyikében regisztráljanak a tagságra.

További információ a kedvezményrendszerről a telekom.hu/uzleti weboldalon, a Kedvezmények menüpont alatt olvasható.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.