2017. augusztus 18.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Kitűnő vízminőséggel várják a kánikulában enyhülésre vágyókat a Dunakanyarban található strandok. A Coca-Cola HBC Magyarország I love Duna programjának keretében az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szakemberei május és szeptember között rendszeresen végeznek méréseket. A programban eddig részt vevő nyolc Duna-parti településhez idén csatlakozott Dunakeszi is.

Az ÁNTSZ az I love Duna programnak köszönhetően nyaranta rendszeresen végez méréseket Szentendrén, Dunabogdányban, Kisorosziban, Leányfalun, Pócsmegyeren, Szigetmonostoron, Tahitótfalun és Zebegényben. A projekthez idén Dunakeszi is csatlakozott. A legfrissebb mérési eredményeket az érdeklődők az iloveduna.hu weboldalon nézhetik meg.

A 2015-ben, a Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a víz minőségének és felelős vízhasználatnak a fontosságára.

„Italgyártó cégként a tiszta és jó minőségű víz nekünk és a fogyasztóinknak is létszükséglet. Ezért a felelős vízhasználat, a Duna megóvása nemzetközi szinten is kiemelt ügyünk. Nagyon örülünk annak, hogy idén már 9 település partnerünk ebben a munkában, amelynek célja, hogy az ember és a folyó ismét egymás életének szerves része legyen" - mondta Tóth Valentin, a Coca-Cola HBC Magyarország kommunikációs igazgatója.