2017. október 18.

Új videós hirdetési formátumot kínál a Twitter

A Video Website Card lehetővé teszi, hogy a felhasználókat a cég honlapjára irányítsuk át.

A Twitter regionális képviselője, a Httpool által megosztott poszt szerint az újdonság a hirdetőknek arra az igényére reagál, hogy az egyes konverziós szakaszokban zökkenőmentes módon irányíthassák át a fogyasztókat az egyes felületek között. A Video Website Card lehetővé teszi, hogy a posztról további információgyűjtés vagy akár azonnali vásárlás céljából a honlapukra tereljék a felhasználókat. Az egyes fázisokra és lehetőségekre példaként a termékbevezetéseket, egy-egy utazási célpont jobb megismerését vagy az új videójátékokat bemutató játékmenet-videókat emelték ki.

A tesztek során az új megoldás – melynél a személyre szabott címmel megjelenő videó a képernyő felső részén rögzítve tovább fut, miközben alatta betölt a weboldal - a hagyományos videókénál kétszer magasabb átkattintási arányt eredményezett. A már világszerte elérhető megoldásban a hirdető a fizetést az általa elérni kívánt célhoz – videólejátszás, átkattintás a weboldalra, ismertségi célok teljesülése – kötheti.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

2 napja

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.