2016. július 19.

Új zenei és tévécsomagok a Telenortól

Az új MyMusic kiegészítő adatcsomagokkal számos ismert és népszerű online zeneszolgáltatást és magyar online rádiót lehet hallgatni mobilinternettel, külön adathasználati költségek nélkül.

„A Telenor ma már sokkal több, mint egy telekommunikációs cég. Ügyfeleink digitális partnereként időtől és helytől független, kábelmentes megoldásokat szeretnénk biztosítani számukra. Új, My Hipernet Home szolgáltatásunk, új MyMusic adatcsomagjaink és Hipernet hálózatunk révén ügyfeleink bárhol tévézhetnek, zenét hallgathatnak és internetezhetnek” – mondta Banovic Aleksandra, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Telenor Hipernet Home díjcsomagjait Magyarország területén bárhol használni lehet a csomaghoz járó mobil eszközzel.

Azok számára, akik az otthoni kábeles internetük mellett a kábeltévé előfizetésüket is szeretnék lecserélni, az új My Hipernet Home csomagokat kínálja a Telenor, amely otthoni internetet és tévészolgáltatást is tartalmaz. A My Hipernet Home díjcsomagok négyféle változatban rendelhetők, igény szerint különböző mobilinternetes adatkerettel, illetve MyTV csomaggal.

A My Hipernet Home S 25 GB adatot és 18 csatornát tartalmazó internet- és tévéelőfizetés már 4 590 forintért elérhető. A My Hipernet Home XXL elnevezésű csomag már 100 GB Hipernetet, korlátlan emailezést és böngészést, valamint ötven csatornás MyTV Családi csomagot tartalmaz, de ebben az árban a több ezer órányi filmet tartalmazó HBO GO szolgáltatás is szerepel. Ezen kívül, a MyTV és az HBO GO szolgáltatások használata során generált adatforgalomért az ügyfeleknek egyik My Hipernet Home csomag esetében sem kell fizetniük a hűségidő lejártáig.

Kifejezetten zenerajongóknak szánja a Telenor a másik újdonságát, a Telenor MyMusic-ot. A háromféle adatcsomag kifejezetten az online zenehallgatáshoz kínál adatforgalmi keretet. Az adatcsomagok számos népszerű online streaming zeneszolgáltatáshoz és rádióhoz elérhetők, mint például a Deezer, az Apple Music, a Google Play Zene és a Tidal, valamint az MR rádiók. A Telenor holnapján is elérhető támogatott szolgáltatások és rádiók körét a Telenor folyamatosan bővíti a felhasználók visszajelzései alapján.

A Telenor MyMusic csomagokat a vállalat minden olyan havidíjas és kártyás ügyfele megrendelheti, aki bármilyen aktív mobilinternetes adatcsomaggal rendelkezik. Ha egy ügyfél előfizet a 990 forintos havidíjú MyMusic Nonstop adatcsomagra, a Telenor Hipernet hálózatán korlátlanul használhatja a fent említett zeneszolgáltatásokat. A MyMusic Start csomagot az online zeneszolgáltatásokkal ismerkedőknek szánja a Telenor, ez 500 MB hipernetes zenei forgalmat tartalmaz, ami átlagos hangminőség mellett nagyjából 15 órányi internetes zenehallgatásra elegendő a támogatott szolgáltatások használatakor. A MyMusic Deezer csomaggal szintén bármennyi zenét lehet hallgatni a Hiperneten, azonban ez a csomag egy prémium Deezer-előfizetést is tartalmaz.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.