2012. augusztus 22.

Újabb Apple-csúcs

Az új termékekről szóló spekulációk újabb rekordmagasságba röpítették a cég részvényeit. Soha ennyit nem ért a vállalat.

Az új termékekről szóló spekulációk újabb rekordmagasságba röpítették a cég részvényeit. Soha ennyit nem ért a vállalat.

A múlt héten a részvényárfolyam a 650 amerikai dollárt ostromolta, ami 600 milliárd dollár fölé árazta be az Apple-t. Összehasonlításként: ebből a pénzből szőröstül-bőröstül meg lehetne venni a frankfurti tőzsde tíz legnagyobb cégét, közte olyan vállalatokat, mint a Daimler, a SAP, a Siemens vagy a Volkswagen. Az összeg kétharmadából ki lehetne vásárolni az egykori legértékesebb cég, az ExxonMobil minden részvényesét.

Az Apple értékét az új iPhone- és iPad-generáció iránti várakozások srófolták ebbe a magasságba. De az a hír is felcsigázta a befektetői érdeklődést, amely szerint a cég saját set-top box bevezetéséről tárgyal egyes amerikai kábelszolgáltatókkal.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

23 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

1 napja

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.