2012. július 23.

Újabb Nokia-rettenet

A rózsaszín szemüveg munkaidőben való viselésére amúgy sem hajlamos elemzőket is meglephették a Nokia második negyedéves számai.

A rózsaszín szemüveg munkaidőben való viselésére amúgy sem hajlamos elemzőket is meglephették a Nokia második negyedéves számai.

A finn mobilgyártó ugyanis 1,41 millió eurós nettó veszteséget mutatott ki 2012 második három hónapjára. Ez egyfelől négyszerese az előző esztendő azonos időszakára közöltnek, másfelől jócskán meghaladja az elemzői várakozásokat, amelyek 650 millió euró környékére tették a második negyedévre várható mínuszt.

Pedig a Nokia tőketartaléka nőtt, és az új Lumia-sorozat is jól teljesített: a második negyedévben négymillió fogyott belőle, kétszer annyi, mint januártól március végéig. Ennek ellenére az új széria bevezetése nem tudta ellensúlyozni azt a visszaszorulást, amit az olcsóbb készülékek piacán kellett elszenvednie a Nokiának.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

12 perce

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

4 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.