2014. május 09.

Újabb amerikai óriás-felvásárlás?

Könnyen megeshet, hogy a Comcast-TWC ügylet csak az első lépés volt az Egyesült Államok távközlési piacának újabb konszolidációs hullámában.

Könnyen megeshet, hogy a Comcast-TWC ügylet csak az első lépés volt az Egyesült Államok távközlési piacának újabb konszolidációs hullámában.

A CNN által idézett sajtóértesülések szerint nagy dobásra készül az AT&T is: egyre mélyebbre ásó tárgyalásokat folytat a DirecTV felvásárlásáról. A műholdas szolgáltató és 20 millió ügyfele megszerzésével közel ötszörösére bővíthetné előfizetői számát. Ezzel pedig másodikként megközelítené a piacvezető Comcast-TWC duót.

Utóbbinak ugyanis a versenyfelügyeleti jóváhagyás érdekében várhatóan 30 milliósra kell majd apasztania kuncsaftjainak számát. Az ügylet érdekessége, hogy korábban mindkét társaság szemezett egy másik nagy helyi műholdas szolgáltatóval, a Dish Network-kel. A kérdés csak az, hogy egy ilyen összeolvadás után volna-e esélyük megszerezni az engedélyt egy újabb fúzióra.

Pro bono segített a Mediator

12 órája

Az ügynökség segítségével sokszorozta meg az 1+1 százalékos kampány korábbi eredményeit a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége, valamint az Ételt az Életért Alapítvány.

Vevők a magyar cégek az adakozásra

18 órája

A magyar vállalatok csaknem 2/3-a támogat civilszervezeteket, kifejezetten pénzadományt 45%-uk ad – derült ki a Human Dialog és az Emocionális Marketing idei kutatási projektje bemutatóján.