2016. november 18.

Újabb díj a UM-nek

Az IPG Mediabrands egyik zászlóshajóját, válaszotta a RECMA legfrisebb Trends Analysis riportjában az év globális ügynökségének ‘New Business Momentum’ kategóriában.

A lista az új üzletek szerzését, mind a meglévő üzletek megtartásának sikerét pontozta, melyen a UM elsöprő győzelemmel, 11 pontos előnnyel végzett az első helyen. A RECMA Trend Analysis riportja a világ top 150 hirdetőjének lokális, regionális és globális mozgása alapján készül – áll közleményükben.

Ennél büszkébb nem is lehetnék - idézik Daryl Lee-t, a UM globális vezérigazgatóját. A folyamatos sikerünk egyértelműen a tavaly kidolgozott “moments”-alapú tervezési megközelítés erejének és az alapvető megkülönböztető ígéretétünkbe vetett hitünknek köszönhető. A „több tudomány, több hozzáértés, több eredmény” tökéletes összhangban van az ügyfeleink elvárásaival a világ minden pontján.

A UM momentumai jelentős ügyfelek elnyerésével folytatódnak 2016-ban: GoPro és a Tourism Australia (globális), Sony Pictures (Észak-Amerika), Sony Electronics (USA és Kína) és a General Mills (Kína). Az idén a UM-et választotta a 2016-os Év Globális Médiaügynökségének az Adweek, csakúgy mint az Advertising Age, amely szintén a 2016-os Év Médiaügynöksége elismerésben részesítette.

Júniusban új rekordot állított fel Cannes-ban, ahol 43 díjat nyert el. Májusban pedig Daryl Lee-t választotta az év vezetőjéknek az Adweek - említik meg.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

1 napja

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

2 napja

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.