2017. szeptember 28.

Újabb húzónév a BrandFestival-on

A márkaépítés jövőjével kapcsolatban mutat be perspektívát Bonnie Wan, a San Francisco-i Goodby, Silverstein & Partners stratégiai igazgatója.

A reklámszakmában időről-időre feltűnnek csodaszámba menő ügynökségek, amelyek díjat díjra halmoznak és mágnesként vonzzák a kreatív tehetségeket. A Jeff Goodby és Rich Silverstein nevével fémjelzett, Goodby, Silverstein & Partners évek óta a nemzetközi kreatív fesztiválok élmezőnyében szerepel. Az október 26-27-én esedékes BrandFestival-on márkaépítés jövőjével kapcsolatban mutat perspektívát Bonnie Wan, a San Francisco-i reklámvállalat stratégiai igazgatója.

Az ügynökség a nemzetközi reklámszakma szinte minden lehetséges díját megnyerte már. Reklámkampányainak sikerét a bivalyerős fogyasztói insight-oknak köszönhetik. A celebeket szerepeltető „Got Milk" kampányuk mérföldkő a reklámtörténelemben.

A nagy médiahájpot generáló reklámjaik közül kiemelkedik az NBA-nak készített - a YouTube-on több mint 17 millió megtekintést hozó - Jingle Hoops, azaz Csilingelő Gyűrűk névre keresztelt alkotás, ami a speciális karácsonyi mezeket hirdeti. A filmben a legismertebb kosaras sztárok - LeBron James, Kevin Durant - játsszák el a Jingle Bells-t, mégpedig úgy, hogy a kosárgyűrűk hálójára aggatott csengettyűket szólaltatják meg a dobásaikkal.

 

Növelte működési eredményét a Porsche

15 órája

Növelte eladásait és bevételét, tovább javította eredményét tavaly a Porsche AG autógyár, a Volkswagen konszern sportkocsikat gyártó érdekeltsége a német auto.de beszámolója szerint.