2017. szeptember 28.

Újabb húzónév a BrandFestival-on

A márkaépítés jövőjével kapcsolatban mutat be perspektívát Bonnie Wan, a San Francisco-i Goodby, Silverstein & Partners stratégiai igazgatója.

A reklámszakmában időről-időre feltűnnek csodaszámba menő ügynökségek, amelyek díjat díjra halmoznak és mágnesként vonzzák a kreatív tehetségeket. A Jeff Goodby és Rich Silverstein nevével fémjelzett, Goodby, Silverstein & Partners évek óta a nemzetközi kreatív fesztiválok élmezőnyében szerepel. Az október 26-27-én esedékes BrandFestival-on márkaépítés jövőjével kapcsolatban mutat perspektívát Bonnie Wan, a San Francisco-i reklámvállalat stratégiai igazgatója.

Az ügynökség a nemzetközi reklámszakma szinte minden lehetséges díját megnyerte már. Reklámkampányainak sikerét a bivalyerős fogyasztói insight-oknak köszönhetik. A celebeket szerepeltető „Got Milk" kampányuk mérföldkő a reklámtörténelemben.

A nagy médiahájpot generáló reklámjaik közül kiemelkedik az NBA-nak készített - a YouTube-on több mint 17 millió megtekintést hozó - Jingle Hoops, azaz Csilingelő Gyűrűk névre keresztelt alkotás, ami a speciális karácsonyi mezeket hirdeti. A filmben a legismertebb kosaras sztárok - LeBron James, Kevin Durant - játsszák el a Jingle Bells-t, mégpedig úgy, hogy a kosárgyűrűk hálójára aggatott csengettyűket szólaltatják meg a dobásaikkal.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.