2017. december 07.

Újabb képzését mutatja be a SEED üzleti iskola

A világ legjobb üzleti iskoláinak találkozóján, az Access MBA budapesti eseményén mutatja be MBA képzését a School for Executive Education and Development (SEED) üzleti iskola.

A december 9-i eseményen a képzés iránt érdeklődők személyesen találkozhatnak a SEED iskola képviselőivel is, akik idén indították el 18 hónapos MBA képzésüket. A nemzetközi találkozón a világ minden tájáról érkező üzleti iskolák vesznek részt, és személyes beszélgetések keretében mutatják be kínálatukat.

A MOL és az OTP Bank által alapított iskolában három éve zajlik angol nyelvű üzleti képzés, az alapvetően fiatal szakértőknek és menedzsereknek szóló part-time MBA program legközelebb 2018 szeptemberében indul.

Az MBA diploma segítségével az üzleti életben dolgozóknak lehetőségük nyílik felsővezetői pozíciók megszerzésére, magasabb fizetésre és nőnek esélyeik a nemzetközi munkaerőpiacon is.

Monostor kezdett Facebook kampányba

1 napja

Kampányukat az Aeffect Communications segíti és Facebook posztok mellett a Forbes decemberi számában a monostor gazdálkodásáról is beszéltek.

Népszerűek a magyar márkamúzeumok

1 napja

A külföldi látogatók folyamatos érdeklődése mellett idén a magyaroknak kínált céges és családi programokkal értek el növekedést a Szamos, a Törley és a Zwack múzeumai.