2015. április 08.

Újabb kreatív Maggi-kampány a NoSalty-n

A januári Belevalók kampányból már ismert Kék Csibe és barátai ezúttal a friss tavaszi zöldségekből készült krémleveseket népszerűsítik.

A Maggi új, áprilisi kampányának célja a leves készítése során a tyúkhúsleveskocka használatának népszerűsítése, és ebben kulcsszerepet kapott a zöldségkrémleves. A kreatív koncepció és megvalósítás is a NoSalty csapat munkája. Az animációt és a kimeneti file-okat az 5Net Kft. valósította meg, és a Gemius hirdetési rendszer szolgálja ki.

Az egyedi rich media kampányban a képernyőre animált Kék Csibe előtt egyesével bukkannak fel a tavaszi zöldségek, és végigszaladva az oldalon, belepottyannak egy résbe - ha mindeközben a hirdetés kattint a felhasználó, máris megkapja a tavaszikrémleves-receptet, ahol az előző fázisban látható zöldségek vidáman beleugrálnak a levesbe, amit a Kék Csibe befejezésként tyúkhúsleveskockával ízesít.

A 4iG Nyrt. megháromszorozta árbevételét 2019-ben

11 órája

A 4iG Nyrt. 2019-ben 41,13 milliárd forint konszolidált árbevételt és közel 2,83 milliárd forint adózott eredményt ért el, az előző évhez képest a csoport árbevétele csaknem háromszorosára növekedett - írja az MTI.

150 millió forintos bírságot kapott a Ryanair

12 órája

Nem tett eleget a tájékoztatási kötelezettségének a Ryanair a tavaly július 27-i Amman-Budapest járatán, amely Budapest helyett Pozsonyban szállt le, ezért 150 millió forintos bírságot szabott ki rá Budapest Főváros Kormányhivatala.