2012. február 13.

Újabb lengyel megabiznisz

Tovább mozog a lengyelországi kábelpiac: a harmadik legnagyobb szereplőt készülnek eladni. Már javában zajlanak az előkészületek.

Tovább mozog a lengyelországi kábelpiac: a harmadik legnagyobb szereplőt készülnek eladni. Már javában zajlanak az előkészületek.

A Multimedia Polska közlése szerint tulajdonosai a JP Morgant bízták meg azzal, hogy lássa el a tanácsadói feladatokat egy esetleges értékesítés során.

A társaság iránt éppúgy érdeklődhet a – tavalyi nagybevásárlásán éppen túllevő - UPC Polska, mint a második helyezett Vectra, de nem volna csoda, ha a kérők sorába lépne az inkumbens TPSA, a Netia alternatív szolgáltató vagy éppen a T-Mobile érdekkörébe tartozó PTC.

A társaságot 2,1 milliárd zlotys (félmilliárd eurós) minimálértékre árazta be a piac, ami a 2010-es EBITDA hétszerese. A számítási alapot az Aster tavalyi felvásárlása adta. Az MP eközben jelezte: minden megoldási lehetőség iránt érdeklődnek, így szóba jöhet a jelenlegi tulajdonosi struktúra fenntartása is.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.