2014. június 05.

Újabb médiumok csatlakoztak a reklámadó ellenes bojkotthoz

Az MRSZ volt a kezdeményező, alapból hatvannál több csatlakozó jelezte a részvételét. A lista bővül, és még mindig lehet csatlakozni.

Az MRSZ volt a kezdeményező, alapból hatvannál több csatlakozó jelezte a részvételét. A lista bővül, és még mindig lehet csatlakozni.

Az MRSZ közlése szerint a csatlakozók köre a TV-csatornák közül a Life Networkkel és az Ozone Networkkel bővült. A rádiók közül csatlakozik a Klubrádió, a nyomtatott sajtótermékek közül a 168óra, az online felületek közül a blog.hu, az eszakhirnok.com, fidelio.hu, liveinfo.hu, a hir7.com, a netfolio.hu, a port.hu, a propeller.hu, a szinhaz.hu, a vasutasvizio.com, a vipcast.hu, 10kerkult.hu és a 168ora.hu.

Szakmai szövetségként támogatja a kezdeményezést a Magyar Újságírók Szövetsége.

A bojkott hátteréről és a reklámadóról itt olvashatnak többet: http://mediapiac.com/cimke/reklamado

Címkék: mrsz reklámadó

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.