2017. augusztus 18.

Újabb négy üzletét modernizálta a SPAR

Közel egymilliárd forintot fordított egy-egy pécsi, mohácsi, veszprémi és budapesti üzletének fejújítására a SPAR.

"Az idei év mindenféleképpen fejlesztési mérföldkő a SPAR Magyarország életében: 2017-ben országszerte összesen 23 milliárd forintot fordítunk korszerűsítésre és új üzletek nyitására. Az elmúlt hónapokban egy-egy pécsi, mohácsi, veszprémi és budapesti üzletünk átalakítását hajtottuk végre. Az összesen közel egymilliárd forint értékű beruházások után modern, könnyebben áttekinthető, új szolgáltatásokkal felszerelt áruházakat vehettek birtokba vásárlóink"- hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A nemrég befejeződött fejlesztések közül a legnagyobb összeget, több mint 370 millió forintot a Budapest Egressy út 178/c szám alatti üzletére fordított a SPAR. Maczelka Márk hozzátette: nagyon fontos, hogy a most befejezett beruházások révén nemcsak szebb, modernebb, több szolgáltatást kínáló üzletek nyíltak újra, hanem ezek energetikai szempontból is megfelelnek a kor követelményeinek: hűtő- és világítási berendezéseik kevesebbet fogyasztanak és a környezetet is kevésbé terhelik.

A megújult áruházak 95 főnek biztosítanak munkát, akik számára nem csak megújult munkakörnyezetet, de stabil munkahelyet is jelentenek a beruházások, hiszen a modernizált áruházakkal a SPAR hosszú távon számol Magyarországon.