2016. július 07.

Újabb olimpikonok az OTP programjában

Rövid idő alatt 14 új olimpikon is jelezte, hogy nemcsak Rióban tartanak igényt a szurkolók biztatására, hanem már a felkészülési időszak alatt is.

Az OTP riaria ébresztőalkalmazás nyitva áll az új sportolók előtt, így már 20 sportolót ébreszthetünk személyes üzenettel az alkalmazáson keresztül.

Az alkalmazásban eddig Kozák Danuta, Nagy Viktor, Verrasztó Dávid, Mike Róbert, Vasbányai Henrik és Szilágyi Áron olimpikonoknak, illetve Kanyó Zsolt paraatléta gerelyhajítónak küldhettünk személyes buzdító üzeneteket, melyek közül a legjobbak Hajdú B. István hangján, ébresztőhangként keltek – és kelnek továbbra is – életre.

Ehhez az impozáns csapathoz csatlakozott most: Cholnoky Sára szörföző, György Réka úszó, Pétervári-Molnár Bendegúz evezős, Srp Miklós gyalogló, Veréb István birkózó, Vadnai Benjámin vitorlázó, Józsa Gábor maratonfutó, Péni István sportlövő, Sárosi Laura tollaslabdázó, Erdélyi Zsófia maratonfutó, Tóth Krisztián cselgáncsozó, Récsei Rita gyalogló, Ligeti Dániel birkózó, Szabó Barbara magasugró.

A lelkesítő sorokat az OTP riaria Facebook-alkalmazásán, valamint az ingyenes letölthető, iOS és Android platformon is elérhető mobilalkalmazásán keresztül lehet elküldeni a sportolóknak, akik reggelente a saját telefonjukra kapják meg a szurkolói üzeneteket.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

7 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.