2016. július 07.

Újabb olimpikonok az OTP programjában

Rövid idő alatt 14 új olimpikon is jelezte, hogy nemcsak Rióban tartanak igényt a szurkolók biztatására, hanem már a felkészülési időszak alatt is.

Az OTP riaria ébresztőalkalmazás nyitva áll az új sportolók előtt, így már 20 sportolót ébreszthetünk személyes üzenettel az alkalmazáson keresztül.

Az alkalmazásban eddig Kozák Danuta, Nagy Viktor, Verrasztó Dávid, Mike Róbert, Vasbányai Henrik és Szilágyi Áron olimpikonoknak, illetve Kanyó Zsolt paraatléta gerelyhajítónak küldhettünk személyes buzdító üzeneteket, melyek közül a legjobbak Hajdú B. István hangján, ébresztőhangként keltek – és kelnek továbbra is – életre.

Ehhez az impozáns csapathoz csatlakozott most: Cholnoky Sára szörföző, György Réka úszó, Pétervári-Molnár Bendegúz evezős, Srp Miklós gyalogló, Veréb István birkózó, Vadnai Benjámin vitorlázó, Józsa Gábor maratonfutó, Péni István sportlövő, Sárosi Laura tollaslabdázó, Erdélyi Zsófia maratonfutó, Tóth Krisztián cselgáncsozó, Récsei Rita gyalogló, Ligeti Dániel birkózó, Szabó Barbara magasugró.

A lelkesítő sorokat az OTP riaria Facebook-alkalmazásán, valamint az ingyenes letölthető, iOS és Android platformon is elérhető mobilalkalmazásán keresztül lehet elküldeni a sportolóknak, akik reggelente a saját telefonjukra kapják meg a szurkolói üzeneteket.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

7 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

7 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.