2017. augusztus 08.

Újabb rekordot döntött a 103.9 Sláger FM

A csatorna szárnyalása a nyári időszakban sem áll meg, hiszen a legfrissebb hallgatottsági adatok alapján ismét sikerült egyéni rekordot dönteni a rendkívül magas, 614 ezer fős közönség elérésével.

Budapesti regionális rádióként való működése ellenére kiemelkedő igény mutatkozik a teljes lakosság körében a csatorna különleges, ’80-as, ’90-es évek zenéit sugárzó tematikájára, így szilárd helye van az ország meghatározó rádiói között.

A fővárosi adatok szerint Budapest rádiója a 103.9 Sláger FM, hiszen a teljes lakosság körében a legmagasabb közönségarányt érte el a csatorna a legutóbbi kutatási adatok alapján (Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, budapesti adat, 2017. április-június). A retro életérzés a fiatal korosztály körében is megállíthatatlanul tör előre és tesz szert rendkívüli népszerűségre, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a 103.9 Sláger FM budapesti piacvezető státusza a 25 év feletti korosztály körében (forrás: Kantar Hoffmann, 25+ célcsoport, budapesti adat, 2017. április-június).

A nyári uborkaszezon ellenére számos fejlesztési projektben vagyunk kollégáimmal annak érdekében, hogy a hallgatóink elégedettségét nem pusztán fenntartani, hanem növelni is tudjuk. Ennek eredményeit ősszel fogjuk nyilvánosan kommunikálni” - mondta Csikesz Erika, a rádió vezérigazgatója.

A korábbi országos kereskedelmi rádió kiváló szakemberét igazolta le a 103.9 Sláger FM a programing élére. Mikus Tamara a Class FM-től érkezett Budapest rádiójához. Csikesz Erika vezérigazgató az új igazolásról a következőt nyilatkozta: „A hazai rádiózás megújítása egyik fő küldetésem, és megalapozott optimizmussal jelenthetem ki, hogy a rádiós szakember érkezésével képesek leszünk tartani és tovább emelni azt a kiemelkedő pozíciót a hallgatók körében, amit a csatorna méltán birtokol.”

„A 103.9 Sláger FM az elmúlt hónapokban elképesztő sebességgel növelte hallgatói táborát Budapesten és országosan egyaránt. Tizenegy éve a csatorna elődjénél szerettem bele a rádiózásba, hét évig az egyik legsikeresebb rádiós terméken dolgozhattam, most pedig egy új és izgalmas feladatot bíztak rám. Büszke vagyok, hogy a 103.9 Sláger FM program csapatát bízták rám, és minden tudásommal azon leszek, hogy a főváros rádióját még vonzóbbá és szórakoztatóbbá tegyük a hallgatók számára” - mondta Mikus Tamara.

A Rádió Rock 95.8 bebizonyította: Budapest és Magyarország nyitott a rockzenére!
A májusban első születésnapját megünneplő Rádió Rock 95.8 elképesztő sebességgel növeli hallgatói táborát. A legfrissebb mérési adatok alapján a csatorna közel harminc százalékkal, majdnem 50 000 fővel növelte hallgatottságát a teljes lakosság körében (forrás: Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, országos adat, 2017. április-június és 2017. március-május).

Budapesten is a kedvencek között!
A Rádió Rock 95.8 egyre népszerűbb a fővárosiak körében is, a kereskedelmileg fontos 18-49 évesek között szintén kiemelkedő adatokkal büszkélkedhet.

Számos újdonsággal készül a Rádió Rock 95.8
A rádió műsorszerkezetében, arculatában és zenei kínálatában is jelentős átalakítás zajlik, melynek első eredményei már a hallgatottsági adatokban is visszatükröződnek. A RockReggelben Kiss Orsi és Bűdi Szili még több közéleti témával és rendszeres élő zenével ébreszti a rockzenét kedvelő hallgatókat. A RockDélelőttben Csizinszky Éva hasznos tippekkel, ötletekkel, életvezetési tanácsokkal látja el az érdeklődő füleket. A RockDélutánban pedig az ismert zenész, Jurásek Balázs rendszeres közlekedési információkkal, zenei hírekkel és nyereményekkel jelentkezik. Este a RockKocsmában Veress Dóri várja a tartalomra és érdekességekre kíváncsi hallgatókat. Élő műsorok hétvégén is, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen információkkal! Szombaton és vasárnap Barabás Beával tölthetjük a délelőttöket, délután pedig Rédl Ádám teljesíti a magyar rockzenei kéréseket.

Ami a legfontosabb: minden nap dübörög a minőségi, dallamos rockzene!
Sivák Péter, a rádió programigazgatója szerint: „A Rádió Rock 95.8 bebizonyította, hogy Budapest és Magyarország nyitott a rockzenére, hogy olyan rádiót hallgasson, mely alternatívát jelent a hallgató közönség számára. A csatorna innovatív megoldásaival és a magyar rádiós piacon eddig szokatlan hangvételével hónapról hónapra egyre több hallgató bizalmát nyeri el!”

A csatornahang Ganxta Zolee lett, aki a programigazgató szerint igazi rock’n’roll arcként, hitelesen tudja tolmácsolni a Rádió Rock 95.8 célkitűzéseit.