2018. július 11.

Újabb sebességbe kapcsol a Nike

Élvonalbeli futók közvetlen visszajelzése alapján a Nike újabb fokozatba kapcsolta legnépszerűbb futócipőjét – a Nike Air Zoom Pegasus komoly sebességnövelést kap.

A lelkes futóknak biztosan nem idegen a külalak és a felépítés sem, hiszen a Nike Pegasus Turbo alkotói sok ihletet nyertek a Nike Zoom Vaporfly Elite és 4 százalékből. Ezeket a modelleket fejlesztették tovább olyat elit futók tapasztalatai és igényei alapján, mint Eliud Kipchoge és Galen Rupp – így lett még kevesebb az energiavesztés, gyorsabb az elrugaszkodás és nagyobb összhang - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

A Nike Zoom Pegasus Turbónál a tervezők meghagyták a korábbi aerodinamikus formát és a lehető legnagyobb (85%-os) energiamegtérülés érdekében a Nike legkönnyebb habját, a ZoomX-et alkalmazták. Egy gyors emlékeztető fizikából: az energiát csak áthelyezni lehet, a talpban lévő hab a cipő által elvesztett energiamennyiségnek a csökkenését tudja elősegíteni. Amikor a talp elhagyja a földet, a hab visszaugrik és minél közelebb kerül eredeti formájához, annál több energia száll vissza a talpba.

Nike Zoom Pegasus - RedLemon
Nike Zoom Pegasus - RedLemon

A gyorsabb elrugaszkodás érdekében viszont kivették a korábbi modellekben fellelhető szénrost lemezt kivették a Nike Zoom Pegasus Turbóból. Míg egy egyszerű kocogáshoz túl erőteljes, ennek a merevségnek a csökkenése teszi igazán ideális versenycipővé az új modellt.

A Nike Zoom Pegasus Turbo augusztus 2-től lesz globálisan elérhető a kijelölt kiskereskedőknél és a nike.com-on. Az Egyesült Államokban, Kínában, Japánban, Németországban, az Egyesült Királyságban és Brazíliában a NikePlus tagok számára viszont már július 19-től elérhető lesz a Nike és NRC applikációkon keresztül.

Címkék: média gazdaság nike

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

11 órája

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.