2016. november 23.

Újabb weboldalt indított az IKO Digital

A Startupradar.hu mindenki számára hasznosan, közérthetően és érdekfeszítően kíván információkat szolgáltatni a startupok mindennapjairól.

Ha a startup egy olyan nagy növekedési potenciált ígérő vállakozás, ami szélsőségesen bizonytalan körülmények között akar megvalósítani egy kreatív ötletet, akkor a StartupRadar.hu az a felület, ami csökkenti egy kicsit a bizonytalanság faktorát. “Egy népszerű gazdasági témáról beszélünk úgy, hogy az mindenki számára érthető és elérhető legyen, a gazdaság szereplőitől, a vállalkozások működtetőin át az utca érdeklődő emberéig, akiből akár még kockázati befektető is válhat” – mondta az IKO Digital vezetője, Szabó F. Ferenc.

Az IKO Digital portfóliójának első szereplője, a FinTechRadar.hu megmutatta, hogy lehet olyan niche célközönségnek szóló oldalt készíteni, ami az átlagos olvasót is be tudja csatornázni érdekes, a témához szorosan kapcsolódó infotainment anyagokkal. Ezzel a küldetéssel indult útjára a startupradar.hu is.

A nuus.hu és a FinTechRadar.hu oldalakhoz hasonlóan a StartupRadar hátterében is fut az IKO Digital user preferencia alapján cikkeket ajánló algoritmusa, amely lehetőséget kínál az olvasók személyes érdeklődésének pontos kiszolgálására.

A startupradar.hu már a negyedik oldal az IKO Digital portfóliójában, hiszen a nuus.hu személyes hírfogyasztást lehetővé tevő infotainment oldal és a digitális pénzügyekkel foglalkozó FinTechRadar után az IKO Digitalhoz igazolt októberben a Propeller.hu is.

A StartupRadar.hu november 21-től várja az olvasóit és partnereit.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.