2016. augusztus 12.

Újított az online gasztromagazin

Az oldal új designja mellett a legnagyobb változást a megújult koncepció, valamint a gasztrobloggerek jelentik.

Az egységesebb, összefüggőbb főoldali tartalomról Pataky Péter séf mellett mostantól Marton Adrienn privát séf, Steiner Kristóf és a Facecook elnevezésű rovat állandó csapata gondoskodik rengeteg új recept és magazincikk formájában.

A szerzők közül a Tel-Avivban élő Steiner Kristóf közel-keleti fogásokat és utazásai közben tett gasztro-felfedezéseit osztja meg hétről hétre az olvasókkal.

Marton Adrienn Los Angelesben tanult és lett privát séf és ételstylist. A receptjeihez tartozó gyönyörű ételfotókat természetesen ő maga készíti el.

Horvát Sára konyhájában a szezonalitás a főszereplő, a piac jelenti számára a tükröt, a főzés a menedékhelyet, a zent. „Fejlövése” a tudatos főzés, az alapanyagok és a főzési folyamatok ismerete, rovata a Szezonok.

A Kaján/Bors rovat házigazdája a művészetkedvelő, humorfüggő, vállaltan hedonista Bezzegh Éva, akinek élményei, családi történetei a receptjei mellett mostantól rendszeresen magazin cikkek formájában köszönnek vissza.

A sok éve ételfotósként, food és prop stylistként illetve receptfejlesztőként dolgozó Csigó Zita is új szerzőként került be a Vega&Vegán rovatba a megújult izeselet.hu oldalon. Ha épp nem főz vagy fotóz, akkor tanítja mindezt egyéni és csoportos ételfotó és styling workshopokon.

Gökler Krisztina 15 kg súlyfeleslegtől szabadult meg, azóta a fitnesz edzések mellett a zabkása készítéséből is sportot űz. Egészséges életmóddal és fitnesszel foglalkozó blogjának köszönhetően a közösségi médiában Zabkásakirálynő néven lett ismert, s ezen a néven publikálja receptjeit az izeselet.hu-ra is.

A Pasi Spájz nevű rovat egyik szerzője a foodie és gasztromán Topár Gábor, valamint a Legénykonyha bloggere, Adamik Zsolt, aki nagymamája receptgyűjteményét bújja, hevesen érdeklődik Heston Blumenthal kémiakonyhája iránt, imádja a gasztrokrimiket, a szaftnak nem csak a szottya, hanem a sztorija is hevesen foglalkoztatja.

Az állandó szerzők mellett vendégszerzők írásait, Kollár Anita gluténmentes receptjeit és praktikáit, valamint naponta frissülő gasztronómiai híreket, érdekességeket is olvashatnak az oldalra látogatók.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

7 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.