2016. augusztus 12.

Újított az online gasztromagazin

Az oldal új designja mellett a legnagyobb változást a megújult koncepció, valamint a gasztrobloggerek jelentik.

Az egységesebb, összefüggőbb főoldali tartalomról Pataky Péter séf mellett mostantól Marton Adrienn privát séf, Steiner Kristóf és a Facecook elnevezésű rovat állandó csapata gondoskodik rengeteg új recept és magazincikk formájában.

A szerzők közül a Tel-Avivban élő Steiner Kristóf közel-keleti fogásokat és utazásai közben tett gasztro-felfedezéseit osztja meg hétről hétre az olvasókkal.

Marton Adrienn Los Angelesben tanult és lett privát séf és ételstylist. A receptjeihez tartozó gyönyörű ételfotókat természetesen ő maga készíti el.

Horvát Sára konyhájában a szezonalitás a főszereplő, a piac jelenti számára a tükröt, a főzés a menedékhelyet, a zent. „Fejlövése” a tudatos főzés, az alapanyagok és a főzési folyamatok ismerete, rovata a Szezonok.

A Kaján/Bors rovat házigazdája a művészetkedvelő, humorfüggő, vállaltan hedonista Bezzegh Éva, akinek élményei, családi történetei a receptjei mellett mostantól rendszeresen magazin cikkek formájában köszönnek vissza.

A sok éve ételfotósként, food és prop stylistként illetve receptfejlesztőként dolgozó Csigó Zita is új szerzőként került be a Vega&Vegán rovatba a megújult izeselet.hu oldalon. Ha épp nem főz vagy fotóz, akkor tanítja mindezt egyéni és csoportos ételfotó és styling workshopokon.

Gökler Krisztina 15 kg súlyfeleslegtől szabadult meg, azóta a fitnesz edzések mellett a zabkása készítéséből is sportot űz. Egészséges életmóddal és fitnesszel foglalkozó blogjának köszönhetően a közösségi médiában Zabkásakirálynő néven lett ismert, s ezen a néven publikálja receptjeit az izeselet.hu-ra is.

A Pasi Spájz nevű rovat egyik szerzője a foodie és gasztromán Topár Gábor, valamint a Legénykonyha bloggere, Adamik Zsolt, aki nagymamája receptgyűjteményét bújja, hevesen érdeklődik Heston Blumenthal kémiakonyhája iránt, imádja a gasztrokrimiket, a szaftnak nem csak a szottya, hanem a sztorija is hevesen foglalkoztatja.

Az állandó szerzők mellett vendégszerzők írásait, Kollár Anita gluténmentes receptjeit és praktikáit, valamint naponta frissülő gasztronómiai híreket, érdekességeket is olvashatnak az oldalra látogatók.

Vizet szüntess!

1 napja

A MediaMarkt összegyűjtötte a mosás takarékossági tudnivalóit.