2012. március 08.

Újra Arany Penge

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a kreatív versenyt. Március 19-ig várják a nevezéseket.

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a kreatív versenyt. Március 19-ig várják a nevezéseket.

Tizenharmadik alkalommal rendezi meg az Arany Penge Kreatív Fesztivált a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ). 15 kategóriában lehet nevezni 2012. március 19-ig olyan kommunikációs megoldásokkal, amelyeket 2011. március 1. és 2012. március 19. között készítettek magyarországi felhasználásra.

A kategóriák: Film, Nyomtatott, Outdoor, Digitális, Design, Innovatív média, PR, Beltéri, Direkt Marketing, Rendezvényes megoldások, Sales Promotion, Rádió, Self Promotion és Kreatív ügynökségi csapatépítő megoldások, Integrált és Társadalmi célú megoldások.

A beérkezett nevezéseket online előzsűri értékeli, majd a shortlistes alkotásokat újabb körben bírálják el. Az Arany Penge díjakat és különdíjakat a május 25-i gálán adják át. Ennek keretében osztják ki az Epamedia Outdoor Awards elismerést is, melyet ezúttal előremutató, a közterületi megjelenés egyediségét fókuszba állító citylight tervekkel lehet megnyerni.

"Az Arany Penge igazai tradícióvá vált, a szakma minden évben várja, hogy részt vehessen a megmérettetésen. Ennek nagyon örülünk, de egyben kihívást is jelent számunkra. A MAKSZ éppen ezért, mint minden évben, idén is nagy súlyt helyez arra, hogy a kreatív szakma seregszemléje hűen reprezentálja a pályázók által képviselt értékeket — itt idén is a kreativitásé a főszerep" - nyilatkozta Aczél László, a MAKSZ elnöke. Hozzátette: a tavalyi nevezési rekordot követően bízik abban, hogy a kreatív szakma még ebben a nehéz időszakban is képes lesz túlszárnyalni az eddigi csúcsot.

A fesztivál új kreatívját a Young & Rubicam készítette.