2017. szeptember 13.

Újra fenntarthatósági indexekben a Henkel

Ezek az indexek olyan vállalatokat sorolnak fel, amelyek üzleti tevékenységük során követik a fenntartható fejlődés elveit.

A Henkel ismét szerepel a Dow Jones Fenntarthatósági Indexében (DJSI World), valamint a Dow Jones Európai Fenntarthatósági Indexében (DJSI Europe). Ezzel párhuzamosan bekerült az FTSE4Good Indexbe, valamint az Euronext Vigeo Eiris Indexbe is.

Az S&P Dow Jones Index, valamint a svájci RobecoSAM besorolás hosszú távú gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi szempontok alapján történik, és olyan témákat követ nyomon, mint a vállalatirányítás, az innováció menedzsment, az erőforrás hatékonyság, a termékgondozás, valamint emberi jogi kérdések. A világ 2500 legnagyobb vállalatából csak tíz százalék kerül be a DJSI Világindexbe, illetve a 600 legerősebb európai nagyvállalat húsz százaléka szerepel a DJSI Europe Indexben.

A Henkel 2001 óta szerepel az FTSE4Good Index Series-ben, amióta az elindult a Financial Times napilap és a londoni tőzsde közös kezdeményezésében. Az Index Series célja, hogy azonosítani lehessen azokat a cégeket, amelyek nemzetközi színvonalon mérve is eredményes környezeti, társadalmi és vállalatirányítási gyakorlatot tudnak felmutatni. Ezen felül a Henkel ismét szerepel az Euronext Vigeo Eiris Worls 120, Europe 120 és Eurozone 120 elnevezésű fenntarthatósági listáin is. Ezeket a tengerentúli New York-i tőzsde (NYSE Euronext) és a Vigeo Eiris minősítő ügynökség adja ki és az adott területen legmagasabb besorolást kapott 120 vállalat szerepel benne.

18 éves a Hello Event

1 napja

Az ügynökség ennek alkalmából születésnapi partit szervezett, ahol közösen ünnepeltek legnagyobb ügyfeleikkel, partnereikkel, alvállalkozóikkal és kollégáikkal.