2011. január 18.

Újra pozicionálja magát a Microsoft

A Golden Globe alatt vetítették először a két új tévészpotot Amerikában. A cég a felhasználók álmait teljesítené be.

A Golden Globe alatt vetítették először a két új tévészpotot Amerikában. A cég a felhasználók álmait teljesítené be.

A Golden Globe műsorkörnyezetét választotta új szlogenje és kommunikációs stratégiája bemutatására a Microsoft. Az egyelőre csak az amerikai piacon látható két tévészpot arra helyezi a hangsúlyt, hogy a cég segít az álmok megvalósításában. A nehezen lefordítható "Be What's Next" szlogen kb. annyit tesz, hogy légy te a következő nagy durranás.

Ami a termékoldalt illeti, a két tévéreklámban a Windows 7 mobil operációs rendszer, illetve a Bing kereső jelenik meg. Nem titkolt cél, hogy a Microsoft szeretné a tavaly kijött termékeket, szolgáltatásokat ismertebbé, szexibbé tenni. Ehhez a Crispin Porter + Bogusky adja a kreatívügynökségi támogatást. A kampányhoz egyébként fiatal tehetségeket, "valódi embereket" toboroztak "valódi történetekkel", ezzel is aláhúzva a mondanivalót.

Mindkét szpot elérhető itt.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.