2012. szeptember 07.

Újra versenyeznek a honlaptulajdonosok

Az immáron 11. éve megrendezésre kerülő ″Az Év Honlapja″ online marketingkommunikációs pályázat idén is 25 kategóriában várja a jelentkezéseket.

"Egy teljesen új világ épült fel az elmúlt évtizedben. Missziónk, hogy egyre többen tudják követni ezt az egyre gyorsuló világot. A vállalatoknak is komolyan kell venniük a digitális marketinget és megváltozott szerepét a klasszikus vállalati marketingben. Fordult a kocka, a digitális írástudás ma már alapkövetelmény, a digitális marketing intelligencia pedig szükségszerűség. A célunk, hogy ezt a tényt egyre több hazai vállalat is felismerve fejlessze digitális marketingjét" - jellemezte a mai online világot Varga István a pályázat alapítója.

"Az Év Honlapja pályázat léte azért rendkívül fontos, mert lehetőséget ad arra, hogy az online értékesítéssel, marketinggel foglalkozó vállalkozások bemutatkozzanak, megméressék a munkájukat más hasonló tevékenységű vállalkozásokkal" - ezt már Dr. Eszes István zsűrielnök mondta, aki szerint a marketing alapelve azaz a fogyasztó igényeinek megismerése és minél magasabb színvonalú kielégítése nem változott. Az online környezet azonban új és új eszközöket ad ezek megvalósítására.

A pályázat a jelentkezők által ezen eszközöket és azok új felhasználási módszereit próbálja felsorakoztatni és bemutatni a nagyközönségnek. A szervezők a nevezéseket két hónapig várják, a nevezési határidő október vége. Az ünnepélyes díjátadóra pedig előreláthatólag november végén kerül majd sor.

Címkék: az év honlapja

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

8 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.