2014. július 22.

Újrapozícionálták a Dreher24-et

Az aktív életet élőket, sportolókat szólítja meg a HTX Advertising & Event által készített, 360 fokos kampány. Új ízeket is piacra dobtak.

Az aktív életet élőket, sportolókat szólítja meg a HTX Advertising & Event által készített, 360 fokos kampány. Új ízeket is piacra dobtak.

Az alkoholmentes sörök klasszikus üzenete az ittas vezetés elkerüléséről szól, azonban számos külföldi trend mutat arra, hogy termékkategória fogyasztói közé a sportos életmód hívei – például biciklizők, futók, túrázók – is beletartoznak. Így a Dreher24, elsőként a hazai piacon, ezt a célcsoportot vette fókuszba, új platformot építve a kommunikációjában.

„Az aktív életet élők számára kiemelten fontos, hogy a testmozgás közben és után gondoskodjanak a folyadékpótlásról, és miért ne lehetne összekötni a Dreher24 fogyasztását a tudatos táplálkozással és folyadékbevitellel? Ezt a vonalat erősíti a termék új, 360 fokos reklámkampánya” – emelte ki Bayer Ákos, a márka kommunikációját kidolgozó HTX Advertising & Event ügyfélkapcsolati igazgatója.

Az óriásplakát és eladáshelyi kampány mellett olyan speciális hirdetési csatornákat is bevetnek, mint például a kondi- és fitnesztermekben elhelyezett reklámok, vagy sportesemények – például a több mint 20 ezer résztvevőt számláló Vivicitta – szponzorációja, amelyeken a befutó versenyzők frissítéséről gondoskodik a Dreher24. Június elejétől indult két olyan tematikájában releváns tv-műsor is, amelynek a márka a partnere: az RTLII-n a Vitál percek, valamint július elejétől a TV2-n a Top 24 program.

A frissen létrehozott Facebook oldalon pedig lezajlott egy 3 hetes aktivitás, a Dreher24 Nyereménymaraton applikáció segítségével. Ennek során a játékosok között hetente 10 tálca sört sorsoltak ki, a fődíj pedig egy pulzusmérő karóra volt.

Az újrapozícionálás kapcsán a klasszikus mellett két új – lime-málna és pomelo-grapefruit – ízvariáns is piacra került, és új, „sportosabb” csomagolást kapott a teljes termékcsalád.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.