2012. február 10.

Újsághirdetéssel búcsúzik a Malév

Pénteken az egyik napilapban megjelent az utolsó Malév-hirdetés. Így köszönnek el 66 év működés után a becsődölt állami cég dolgozói.

Pénteken az egyik napilap hátsó oldalán megjelent az utolsó Malév-hirdetés. Így köszönnek el a 66 évi működését egy héttel ezelőtt befejező magyar légi vállalat dolgozói.

"A Malév dolgozói jelképes gyűjtésből megvásárolt utolsó hirdetésben szeretnének köszönetet mondani az utasoknak. Az együtt töltött 66 év sok-sok boldog percét őrizzük szívünkben" – mondta el Róna Márta, a bajba került Malév kommunikációs igazgatója.

A hirdetés a Metropol országos napilapban jelent meg, amely magyarországi megjelenése óta a partnerei között tudhatta a hazai légitársaságot. A Metropol ezért örömmel támogatta a kezdeményezést, és büszke arra, hogy a Malév dolgozói a lapban búcsúztak el utasaiktól.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.