2017. szeptember 25.

Ünnepel a Viber

A népszerű üzenetküldő platform, a Viber „Üzenet törlése” funkcióját több mint 5 milliárd alkalommal vették igénybe a világon.

Második évfordulóját ünnepli a Viber „Üzenet törlése” funkciója. A vállalat legfrissebb adatai szerint a 2015 novemberi hivatalos bevezetés óta a felhasználók eddig összesen ötmilliárd alkalommal töröltek üzenetet beszélgetéseikből.

Az „Üzenet törlése” funkció segítségével a felhasználók privát beszélgetéseikben és csoportos üzenetváltásaikban is azonnal törölhetik véletlenül elküldött üzeneteiket vagy fényképeiket. A Viber egyedi funkciója biztosítja a felhasználók számára, hogy elküldött üzeneteiket két héten át bármikor visszavonhassák, még akkor is, ha azokat a másik fél már elolvasta. A Viber értesíti is a beszélgetések résztvevőit arról, ha valaki eltávolított egy üzenetet. A vállalat tervei között szerepel a funkció továbbfejlesztése a közeljövőben.

Viber

„A Vibernél büszkék vagyunk arra, hogy felhasználóink számára olyan innovatív megoldásokat biztosíthatunk, mint az „Üzenet törlése” funkció. Nagyon szeretjük hallani felhasználóink tanulságos történeteit is arról, miként mentette meg őket a Viber egy-egy kínos szituációtól. Hízelgő számunkra, hogy más alkalmazások is a Viber által megkezdett útra léptek, és bevezették saját platformjukon is a funkciókat, amelyek a Viberen már elérhetőek voltak. Biztos vagyok benne, hogy az idei évben megújított, rendkívül népszerű csevegőbővítményünkre és az ezt követő újdonságainkra a jövőben is referenciaként fognak tekinteni a telekommunikációs piacon” – mondta Djamel Agaoua, a Viber vezérigazgatója.