Az Ostrom tarolt Cannes-ban

Az Ostrom tarolt Cannes-ban
10 órája

A Cannes-i Reklámfesztiválon a nemzetközi szakma díjazta a legtehetségesebb fiatalokat, a legjobb diplomafilmet illető Young Director Awardot Kovács István vehette át az Ostomért.

Távozik a Central Médiacsoport vezérigazgatója

Távozik a Central Médiacsoport vezérigazgatója
2019. június 18.

2019. június 18-ával távozik posztjáról Mészáros Kinga vezérigazgató, a cégcsoport vezetését mostantól az igazgatóság elnöke, Varga Zoltán látja el - adta hírül közleményében a Central Médiacsoport.

Új kereskedelmi igazgató az ATV-nél

Új kereskedelmi igazgató az ATV-nél
2019. június 17.

Zájer Attila lett az ATV és az ATV Spirit új kereskedelmi igazgatója. A szakember korábban a Tv2 Csoport ügyfélkapcsolati igazgatói pozícióját látta el. Az ATV eddigi kereskedelmi igazgatója, Lukács Csilla ezentúl az ATV és az ATV Spirit terjesztési igazgatójaként dolgozik.

Új sorozat az RTL Spike-on!

Új sorozat az RTL Spike-on!
2019. június 20.

Június 21-én, pénteken országos premierrel, A becsület védelmében sorozattal várja a krimirajongókataz RTL Spike. A két részből álló, feszült és csavaros kétrészes film a brit rendőrség korrupt ügyeit állítja középpontba, ahol szövevényes és fordulatos nyomozásoknak lehetnek szemtanúi a nézők.

A kép itt tekinthető meg

George Clooney filmet rendez a Netflixnek

12 órája

A Good Morning, Midnight! című új Netflixes regényadaptációnak nem csak a főszerepét alakítja George Clooney, de ő is rendezi a filmet - írta a The Hollywood Reporter.

Megválasztották Magyarország Szépét

1 napja

Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna - írja az MTI.

Content sits in the middle, data sits in the middle. If you are a media guy, maybe data will be more media data, consumer data – when you are a creative, it´s more customer relationship management data historically speaking – the same for content. Advertising content is very different from non-advertising content; long-form, short-form and so on. - Dominique Delport, Havas Group