Még népszerűbb a rádiózás

Még népszerűbb a rádiózás
2017. július 20.

A 2017. április-júniusi időszakban az elmúlt hónapokhoz képest közel 200 ezer fővel növekedett a rádiók napi elérése, ami így eléri az 5,7 milliós hallgatottságot, ami azt jelenti, hogy országos szinten naponta 67%, míg hetente 92% hallgat rádiót.

Interaktív jelenlétet ígér a Glamour.hu

Interaktív jelenlétet ígér a Glamour.hu
2017. július 12.

Az új platform kialakításában a mobil látogatottság növekedése, a trendibb, fiatalosabb megjelenés és a könnyebb kezelhetőség játszották a főszerepet, a tartalom ugyanakkor a továbbiakban is azokra a témákra fókuszál, ami a GLAMOUR sikerének kulcsa.

Minden második gyerek veszélynek van kitéve

Minden második gyerek veszélynek van kitéve
2017. július 10.

Az elmúlt években a számítógép, az okostelefon vagy a tablet a nyári vakáció elengedhetetlen kellékévé vált. A gyerekek ilyenkor a megszokottnál jóval többet használják ezeket az eszközöket, mint iskolaidőben.

Merülj a cápák közé!

2017. július 19.

A Cápák Hete 1988 óta minden évben különleges dokumentumfilmekkel várja a nézőket egy héten keresztül. Az idei évben ráadásul világszerte azonos időpontban, július 24. és 30. között ülhetünk le a képernyők elé.

A videó itt tekinthető meg

Megújult a We Love Budapest

18 órája

Interaktív térképet és részletesebb szűrési lehetőségeket is kínál a rejtett fővárosi kincseket és aktuális programokat bemutató honlap.

Az iPhone 8 legnagyobb újítása

20 órája

Bár a mobilról többnyire még csak pletykákat hallhattunk, az egyik legfontosabb újítást, egy, a héten bemutatott iPhone 8 tok árulta el.

There is an opportunity for media companies to differentiate their brand by building and ensuring trust at both a consumer and corporate level. Quality, and trust in that quality, is a value differentiator for many established media companies. The appetite for quality news is strong, but the right balance of quality and a price point that’s attractive to consumers hasn’t yet been found. As such, media businesses need to continue innovating. - David Elms, a brit KPMG média üzletágának vezetője