Egyre fontosabb a tudatos online jelenlét

Egyre fontosabb a tudatos online jelenlét
2017. május 24.

A GKI Digital 2017 áprilisában készített kutatást a belföldi szálláshelyek körében, melyből kiderült, hogy tavaly a belföldi szálláspiac forgalmának 68%-át már az online csatornák adták és a közvetített szállásdíj volumene pedig megközelíti a 30 milliárd forintot.

Új véleményvezér partnerek az Adaptive Médiánál

Új véleményvezér partnerek az Adaptive Médiánál
2017. május 23.

Gasztro és lifestyle tematikában véleményvezérekkel erősödött az Adaptive Media: a D. Tóth Kriszta által jegyzett WMN.hu magazint követően Fördős Zé és Lakatos Márk online tartalmai is elérhetők a sales house portfóliójában.

Tudatosan csupán 28%-unk kapcsolja be a televíziót

Tudatosan csupán 28%-unk kapcsolja be a televíziót
2017. május 22.

A fiatal generáció életében már az okostelefon, a PC és a laptop jelenti a médiafogyasztás központját – derült ki a Jófogás és a GKI több mint 10 ezer aktív internetezőt bevonó kutatásából.

Stanley Kupa a Spíler TV-n

1 napja

A Spíler TV egyik legfontosabb időszakához érkezik, az NHL-döntőjének kizárólagos magyarországi jogtulajdonosaként.

Gyerekeknek gyűjt a Fókusz Plusz

1 napja

Gyereknapi különkiadással jelentkezik szombat este 18.55-től a Fókusz Plusz: bemutatják a Bátor Tábort, amelynek egész héten adományokat gyűjtenek.

Kiosztották a helyi tv-s díjakat

1 napja

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete díjazásán debreceni, szegedi és egri műsorkészítők alkotásai lettek kategóriájuk legjobbjai.

Gyereknapi mozimaraton a Minimaxon

1 napja

Reggeltől estig tartó a moziélményt ígér gyereknapra a Minimax. Ebből az alkalomból az utóbbi évek legnépszerűbb animációs filmjei közül válogat a csatorna.

The global hunger for good, smart content didn’t end with the digital revolution; it got more voracious. And so Fortune’s task is to make sure our reporting—which has always been thoughtful and substantial—is also quick enough, and accessible enough, to satisfy that hunger. There’s a secondary issue—and this is certainly an industry-wide concern—about how much those same readers, listeners and viewers will pay for this content. But I’m confident that the pay models will evolve and the right audiences will embrace them. - Clifton Leaf, a Fortune új főszerkesztője