Egyre fontosabb a tudatos online jelenlét

Egyre fontosabb a tudatos online jelenlét
1 napja

A GKI Digital 2017 áprilisában készített kutatást a belföldi szálláshelyek körében, melyből kiderült, hogy tavaly a belföldi szálláspiac forgalmának 68%-át már az online csatornák adták és a közvetített szállásdíj volumene pedig megközelíti a 30 milliárd forintot.

Új véleményvezér partnerek az Adaptive Médiánál

Új véleményvezér partnerek az Adaptive Médiánál
2 napja

Gasztro és lifestyle tematikában véleményvezérekkel erősödött az Adaptive Media: a D. Tóth Kriszta által jegyzett WMN.hu magazint követően Fördős Zé és Lakatos Márk online tartalmai is elérhetők a sales house portfóliójában.

Tudatosan csupán 28%-unk kapcsolja be a televíziót

Tudatosan csupán 28%-unk kapcsolja be a televíziót
2017. május 22.

A fiatal generáció életében már az okostelefon, a PC és a laptop jelenti a médiafogyasztás központját – derült ki a Jófogás és a GKI több mint 10 ezer aktív internetezőt bevonó kutatásából.

Továbbra is magas a „klasszikus bűncselekmények” száma

Továbbra is magas a „klasszikus bűncselekmények” száma
2017. május 22.

A hírműsorokban még mindig nagy számban fordulnak elő a közélethez nem kapcsolható, klasszikus bűncselekményekről szóló híradások. A legtöbb, a kategóriába tartozó beszámolót 2016-ban a Tények adta közre, amely 19,8%-os arányszámával épphogy nem lépte túl a törvényi maximumot.

Rossz karikát választott a Duna Tv

4 órája

Ötvenezer forintos bírságot szabott ki a médiatanács a Duna tévére egy márciusi Kékfény túl enyhe korhatár-besorolása miatt.

Egyre durvább a zsarolóvírus helyzet

6 órája

A világméretű rémálom nem mutat lassulást vagy gyengülést, sőt a mobil zsarolóvírusok száma háromszorosára nőtt az első néhány hónapban a Kaspersky Lab legfrissebb jelentése szerint.

Rekordokat döntött a Sláger FM

8 órája

A 103.9 Sláger FM növekedése a reggeli időszakot is átrendezi a fővárosban, ezáltal kiélezett verseny alakult ki a napkezdő műsorok tekintetében a legfrissebb adatok szerint.

Nyári programra vált az RTL Klub

9 órája

Június 6-án, kedden nyári műsorstruktúrára vált az RTL Klub, így új időpontokban találkozhatnak majd a nézők az ismert műsorokkal.

The global hunger for good, smart content didn’t end with the digital revolution; it got more voracious. And so Fortune’s task is to make sure our reporting—which has always been thoughtful and substantial—is also quick enough, and accessible enough, to satisfy that hunger. There’s a secondary issue—and this is certainly an industry-wide concern—about how much those same readers, listeners and viewers will pay for this content. But I’m confident that the pay models will evolve and the right audiences will embrace them. - Clifton Leaf, a Fortune új főszerkesztője