Vásáry André: Nincs B opció

Vásáry André: Nincs B opció
Boros Norina2020. május 20.

Az ország férfi szopránja. Három arany- és egy platinalemez tulajdonosa. Barátságunk immár több évre vezethető vissza. Azt szeretem a legjobban Andréban, hogy azon barátaim egyike, akiket valahogy sosem hallottam panaszkodni. Annak ellenére sem, hogy tudom róla, nincs gazdag keresztanyukája, kacsalábon forgó palotája és másodállása sem. Egyetlen bevételi forrását a koncertjei jelentik. Interjú Vásáry Andréval a karanténban.

Megjelent a Whitereport Médiapiaci Válságmonitor!

Megjelent a Whitereport Médiapiaci Válságmonitor!
Whitereport2020. május 18.

Megjelent a Whitereport Médiapiaci Válságmonitor, a Whitereport-adatbázisban megtalálható közel 1000 médiacég összesített árbevételadatán alapuló független cross-média piaci elemzés és előrejelzés.

Veiszer Alinda: „Hiányoznak a társadalomból azok, akik meg akarják fejteni a világot”

Veiszer Alinda: „Hiányoznak a társadalomból azok, akik meg akarják fejteni a világot”
Tóth Olivér2020. május 16.

Ha nem televíziózna, alighanem kommunikációsstratégia-alkotással, politikai kommunikációval vagy a kisebbségek helyzetével foglalkozna. De persze komolyan soha nem tervezte, hogy elhagyja a pályát. Veiszer Alinda meg van győződve róla: sikerét annak köszönheti, hogy sohasem csak egy dolog köti le a gondolatait. Meg persze annak – teszem hozzá –, hogy nem fél feltenni kínos kérdéseket riportalanyainak, legújabban az ATV Startban és a Spektrum Home Minden pénzt megér című műsorában.

A Facebook leszerelt egy iráni dezinformációs hálózatot. Örüljünk?

A Facebook leszerelt egy iráni dezinformációs hálózatot. Örüljünk?
Hegyi Henrietta2020. május 14.

A Facebook és a Graphika az elmúlt hónapban bizonyította be, hogy egy iráni állami műsorszolgáltató 2011 óta hamis közösségi média profilokat használt az iráni külpolitikai célok támogatásának elősegítésére, illetve online üzenetküldéshez és befolyásoláshoz. Az álhírterjesztő profilhálózat olyan országok szavazót célozta meg propagandájával, mint az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.

Két újabb HD csatornával bővül a UPC Direct kínálata

1 napja

Újabb HD csatornákkal bővíti programpalettáját a UPC Direct. Az RTL Magyarországgal kötött megállapodás keretében május 27-től az RTLII HD a 126., a Film+ HD pedig a 127. pozíción színesíti a HD kínálatot.

Content sits in the middle, data sits in the middle. If you are a media guy, maybe data will be more media data, consumer data – when you are a creative, it´s more customer relationship management data historically speaking – the same for content. Advertising content is very different from non-advertising content; long-form, short-form and so on. - Dominique Delport, Havas Group