Októberben érkezik Nicole Kidman és Hugh Grant thrillersorozata

Októberben érkezik Nicole Kidman és Hugh Grant thrillersorozata
1 napja

A hatrészes Tudhattad volna című minisorozat október 26-án érkezik az HBO GO-ra és az HBO-ra az Emmy-, Oscar- és Golden Globe-díjas Susanne Biertől és a Hatalmas kis hazugságok Emmy-díjas alkotójától, David E. Kelley-től. A főszerepben Nicole Kidmannel és Hugh Granttal.

Rónai Egon: „Az objektivitás a munkámmal kapcsolatban nem csak egy jelző”

Rónai Egon: „Az objektivitás a munkámmal kapcsolatban nem csak egy jelző”
Tóth Olivér2020. augusztus 5.

Ajándéknak tartja az élettől, hogy soha nem kellett olyan felkérésnek eleget tennie, amelyet ne szeretett volna elvállalni. Pedig sok szerepkörben kipróbálta magát, volt többek között sportriporter, popkulturális szakértő, programigazgató, reklámügynökség-tulajdonos. Jelen volt új médiumok születésénél is, de ma már nem feltétlenül az ilyen típusú kihívások hajtják. Rónai Egon az édesapjához fűződő viszonyáról, megosztó személyiségéről, az ATV-ről mint objektív hírforrásról és arról, hogyan lehet a tematikusan felépített gondolatok világában valódi újságírást folytatni.

Jön Az élet sava Borcsa nyári különkiadása

Jön Az élet sava Borcsa nyári különkiadása
2020. augusztus 4.

Gasztrotartalmakkal pezsdíti fel a nyarat a WMN, amelynek videósorozata, Az élet sava Borcsa négy tematikus epizóddal jelentkezik. Borcsa a nyár nagy kedvenceit olyan vendégek közreműködésével készíti el, mint Varga Livius, Borbély Alexandra, Balázs Andi és Lakatos Márk.

Megdönthetik a globális vállalatok a Facebook egyeduralmát?

Megdönthetik a globális vállalatok a Facebook egyeduralmát?
Hegyi Henrietta2020. augusztus 3.

2020 június-júliusában több globális vállalat is szüneteltette a közösségi médiumon folyó kampányait arra hivatkozva, hogy a vállalat támogatja a gyűlöletbeszédet, és így a hirdetéseik sem megfelelő tartalmak mellett jelennek meg. A Black Lives Matter mozgalom teremtette légkör kedvez az összefogásnak.

Megújul az Édesítő és a Kalandozó

Megújul az Édesítő és a Kalandozó
2020. július 31.

Augusztus 1-én és 2-án új köntösben jelentkezik az RTL Klubon látható Édesítő és Kalandozó. A magazinműsorokat Tuka Niki és Nagy Alexandra közösen vezetik.

Támogatói kampányt indít a G7

2 napja

A G7 más, mint a többi újság. Nonprofit formában működünk, ami azt jelenti, hogy minden bevételünket, eredményünket a tartalmunk szélesítésére fordítjuk - írják.

Content sits in the middle, data sits in the middle. If you are a media guy, maybe data will be more media data, consumer data – when you are a creative, it´s more customer relationship management data historically speaking – the same for content. Advertising content is very different from non-advertising content; long-form, short-form and so on. - Dominique Delport, Havas Group