Mennyiből rakható össze egy ember?

Mennyiből rakható össze egy ember?
Béres Máté22 órája

A jövőben nehezen lehet majd eldönteni, hogy meddig tart a nyugdíj, hiszen a műszervek miatt megváltozik az emberi szerkezet - véli Kurtisz Krisztián. Az Uniqa vezérigazgatója a Money Lounge Meetup-on tartott előadást, amelyben levezette, hogy miképpen mosódik össze a jövőben az élet- és a vagyonbiztosítás.

A bizonytalanság korában élünk

A bizonytalanság korában élünk
Béres Máté1 napja

Tegnap tartották a második Uniqa Money Lounge Meetup-ot a belváros szívében, az Extrában, ahol többek között a gépekkel való együttélés is szóba került. A Spark Institute ügyvezetője elmondta, a robotokat egyáltalán nem érdekli, ha mi elbizonytalanodunk.

A piac a „kevesebb, nagyobb, jobb” irányába halad

A piac a „kevesebb, nagyobb, jobb” irányába halad
1 napja

Lee Hobbs, A Discovery EMEA régiós tartalomfejlesztéséért felelős alelnöke szerint a társaság végcélja nem változott: minőségi prémium és gondolkodtató tartalmakkal kell kiszolgálni a rajongókat. A szakember számos új műsor indítását bejelentette és azt is elárulta, mely tartalmak a legérdekesebbek a magyar nézők számára.

SAVE THE DATE – szeptemberben újra Digitália!

SAVE THE DATE – szeptemberben újra Digitália!
Médiapiac2 napja

Folytatjuk a Médiapiac konferenciáinak megújítását: szeptember 12-én a Digitália nevű rendezvényünkön a Youth marketig és a fiatalok elérését garantáló legújabb targetálási módszerek kerülnek terítékre. Írja be már most a naptárába az időpontot.

D. Tóth Kriszta újra a képernyőn

D. Tóth Kriszta újra a képernyőn
2 napja

Májustól az újjáalakuló Spektrum Home csatornán kerül adásba D. Tóth Kriszta mostanáig csak a YouTube-on keresztül elérhető beszélgetős műsora, az Elviszlek magammal. A műsorvezető így öt év kihagyás után újra látható lesz a tévéképernyőn.

Content sits in the middle, data sits in the middle. If you are a media guy, maybe data will be more media data, consumer data – when you are a creative, it´s more customer relationship management data historically speaking – the same for content. Advertising content is very different from non-advertising content; long-form, short-form and so on. - Dominique Delport, Havas Group