Még népszerűbb a rádiózás

Még népszerűbb a rádiózás
21 órája

A 2017. április-júniusi időszakban az elmúlt hónapokhoz képest közel 200 ezer fővel növekedett a rádiók napi elérése, ami így eléri az 5,7 milliós hallgatottságot, ami azt jelenti, hogy országos szinten naponta 67%, míg hetente 92% hallgat rádiót.

Interaktív jelenlétet ígér a Glamour.hu

Interaktív jelenlétet ígér a Glamour.hu
2017. július 12.

Az új platform kialakításában a mobil látogatottság növekedése, a trendibb, fiatalosabb megjelenés és a könnyebb kezelhetőség játszották a főszerepet, a tartalom ugyanakkor a továbbiakban is azokra a témákra fókuszál, ami a GLAMOUR sikerének kulcsa.

Minden második gyerek veszélynek van kitéve

Minden második gyerek veszélynek van kitéve
2017. július 10.

Az elmúlt években a számítógép, az okostelefon vagy a tablet a nyári vakáció elengedhetetlen kellékévé vált. A gyerekek ilyenkor a megszokottnál jóval többet használják ezeket az eszközöket, mint iskolaidőben.

Átvette a vezetést a Petőfi Rádió

Átvette a vezetést a Petőfi Rádió
2017. július 6.

Az Inspira Média Research kutatása szerint a 18 év feletti lakosok körében a közmédia adói megerősítették országos vezető pozícióikat.

Nagy a kereslet a hamis hírekre

Nagy a kereslet a hamis hírekre
Csillag Zoltán2017. július 4.

Szauer Péter, a HVG Kiadó vezérigazgatója a 4. PR Akadémia első napján tartott előadásában nem festett optimista képet a helyzetről: az objektív tényektől függetlenül az érzelmek és előítéletek uralkodnak, ezek formálják a közvéleményt. Folyamatos az ellátás hamis hírekből és a kereslet is nagy irántuk – mondta.

Merülj a cápák közé!

1 napja

A Cápák Hete 1988 óta minden évben különleges dokumentumfilmekkel várja a nézőket egy héten keresztül. Az idei évben ráadásul világszerte azonos időpontban, július 24. és 30. között ülhetünk le a képernyők elé.

A videó itt tekinthető meg

Több darts a Sport1-en

3 perce

Minden nyáron Blackpoolban gyűlnek össze a világ legjobb darts-osai, hogy megvívjanak a World Matchplayen. A Sport1 nézői végigszurkolhatják a kilencnapos viadalt.

Fejlesztőcéget vett a Viber

14 perce

A Rakuten Viber felvásárolta a Chatter Commerce-t – a világ első online vásárlást segítő billentyűzetének fejlesztőcsapatát. A befektetés a Viber felhasználói számára új közösségi és online vásárlási élményt kínál.

Az űrben a Google Street View

55 perce

A Föld körül keringő Nemzetközi Űrállomáson (ISS) készített panorámafelvételekkel bővült a Google térképszolgáltatásának utcanézeti alkalmazása, a Street View.

Gundellel tér vissza az Áll az alku

18 órája

Ősszel újra indul a TV2 emblematikus vetélkedője, az Áll az alku. A gameshow házigazdája Gundel Takács Gábor lesz, akinek neve több, mint tíz éve összeforrt a táskás játékkal.

Toleranciára nevel a Nickelodeon új sorozata

23 órája

A főleg óvodás és kisiskolás korosztály számára készült Nella, a hercegnő lovag július 22-én startol a Nickelodeon műsorán, a kicsiket toleranciára, szociális érzékenységre és magabiztosságra nevelve.

There is an opportunity for media companies to differentiate their brand by building and ensuring trust at both a consumer and corporate level. Quality, and trust in that quality, is a value differentiator for many established media companies. The appetite for quality news is strong, but the right balance of quality and a price point that’s attractive to consumers hasn’t yet been found. As such, media businesses need to continue innovating. - David Elms, a brit KPMG média üzletágának vezetője