2017. szeptember 14.

10 éves a Lakihegy Rádió

Egy évtizede szól hallgatóihoz a Lakihegy Rádió (FM 107), amely infrastruktúráját tekintve Pest megye legnagyobb rádiója.

A szigetszentmiklósi központú adó kiemelt figyelmet fordít a helyieket érintő témáknak, híreknek, s felvállalt célja a helyi kötődés, a lokálpatriotizmus erősítése minden hallgatóban. Céljuk, hogy a rádió egy olyan társ legyen a hétköznapokban, amely segít, hogy a hallgatók ne csak lakóhelyüknek érezzék a térséget, hanem otthonuknak is.

Szilvay Balázs, a Lakihegy Rádió igazgatója elmondta, a folyamatosan bővülő hallgatói kör mára már szívébe zárta a rádiót. Ezt mi sem mutatja jobban, mint a legutóbbi reprezentatív hallgatottsági mérés, melynek adatai alapján a Lakihegy Rádió minden korcsoportban piacvezető a térségben, tehát a Csepel-sziget és a százhalombattai régió leghallgatottabb rádiója.

Aranyeső a Viasat Worldnél

3 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.