2014. szeptember 08.

10 éves a Mokka

A TV2 reggeli műsorában már húszezer vendég fordult meg. A stáb a születésnap alkalmából rendhagyó, ünnepi adással készült.

A TV2 reggeli műsorában már húszezer vendég fordult meg. A stáb a születésnap alkalmából rendhagyó, ünnepi adással készült.

2004 szeptemberében indult el a TV2 reggeli magazinműsora, a Mokka. Az elmúlt évtizedben több mint húszezer vendég fordult meg az élő adásokban és a műsor jelentkezett már az ország valamennyi megyéjéből, egyhetes kitelepülések vagy élő bejelentkezések formájában. A műsorvezetői székben az évek során olyan ismert emberek fordultak meg, mint Árpa Attila, Azurák Csaba, Csiszár Jenő, Csisztu Zsuzsa, Havas Henrik, Jakupcsek Gabriella, Papp Gergő vagy Tornóczki Anita. A mostani csapatot Demcsák Zsuzsa, Tatár Csilla, Kárász Róbert, Pachmann Péter és Vujity Tvrtko alkotják.

A vendégek között olyan világsztárok is előfordultak, mint az egykori Forma-1-es pilóta Mika Häkkinen, a labdarúgóedző Fabio Capello, vagy a világhírű írók, Stephen King és Salman Rushdie.

Az ünnepi adás végén az egykori és mostani műsorvezetők pezsgővel és tortával köszöntötték a 10 éves Mokkát.

Új rekord a Sport TV-n

11 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.