2014. szeptember 08.

10 éves a Mokka

A TV2 reggeli műsorában már húszezer vendég fordult meg. A stáb a születésnap alkalmából rendhagyó, ünnepi adással készült.

A TV2 reggeli műsorában már húszezer vendég fordult meg. A stáb a születésnap alkalmából rendhagyó, ünnepi adással készült.

2004 szeptemberében indult el a TV2 reggeli magazinműsora, a Mokka. Az elmúlt évtizedben több mint húszezer vendég fordult meg az élő adásokban és a műsor jelentkezett már az ország valamennyi megyéjéből, egyhetes kitelepülések vagy élő bejelentkezések formájában. A műsorvezetői székben az évek során olyan ismert emberek fordultak meg, mint Árpa Attila, Azurák Csaba, Csiszár Jenő, Csisztu Zsuzsa, Havas Henrik, Jakupcsek Gabriella, Papp Gergő vagy Tornóczki Anita. A mostani csapatot Demcsák Zsuzsa, Tatár Csilla, Kárász Róbert, Pachmann Péter és Vujity Tvrtko alkotják.

A vendégek között olyan világsztárok is előfordultak, mint az egykori Forma-1-es pilóta Mika Häkkinen, a labdarúgóedző Fabio Capello, vagy a világhírű írók, Stephen King és Salman Rushdie.

Az ünnepi adás végén az egykori és mostani műsorvezetők pezsgővel és tortával köszöntötték a 10 éves Mokkát.

Tulajdonost vált az Új szó és a Vasárnap

10 órája

A Penta csoport eladja a Petit Press kiadóban birtokolt részvényei egy részét, ugyanakkor a magyar lapok a Penta tulajdonában levő News and Media Holdinghoz kerülnek.

Indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

15 órája

A díj amellett, hogy elismeri a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő cégeket, kiváló lehetőség arra, hogy a társaságok felmérjék, hol tartanak a beszámoló készítésre vonatkozó uniós előírás teljesítésében.