2019. április 25.

100 GB mobilnet féláron a Telenortól a 26 év alattiaknak

A Telenor a fiataloknak szóló YES! ajánlatával fél áron, mindössze 2500 forintért teszi elérhetővé a Telenor Blue+ havidíjas tarifákhoz megvásárolható 100 gigabájtos havi adatcsomagját a 26 év alatti ügyfelek számára.

A mobilhasználati szokások terén egyre nagyobb teret hódít az internetezés, a fiatalokra pedig, akik digitális bennszülöttként együtt nőttek fel a mobiltechnológiával, e tekintetben eltérő szokások jellemzőek, mint az idősebbekre. A Telenor online felmérése[ szerint a 16-25 évesek például jóval kevésbé használják a mobiljukon az internetet hírek olvasására, mint a 16-69 év közöttiek - áll közleményben.

Ugyanakkor inkább jellemzőbb rájuk a közösségi média használata, a chatelés, valamint az online zenehallgatás, és a nagyobb adatigényű online videónézés. A Telenor „YES!” adatcsomagjával ennek a korosztálynak kínál kedvező áron nagy mennyiségű mobilinternetet.

A Telenor Blue+ XS, S, M és L havidíjas tarifacsomagokkal igénybe vehető 100 GB-os, havi adatcsomagot 5000 forint helyett 2500 forintért vehetik igénybe a 18 éven feletti, 26. életévüket még be nem töltött fiatalok. A kedvezményes adatjegyet és a Telenor Blue+ XS csomagot választva így mindössze havi bruttó 5490 forintért 100 perc belföldi beszélgetést, illetve 101 GB belföldi és 8GB EU-n belüli adatforgalmat bonyolíthatnak.

Az ajánlat a Telenor üzleteiben és netshopjában is elérhető, az aktiválástól számított egy évig érvényes, és az opció lejártakor ismét megrendelhető, amíg az ügyfél be nem tölti 26. életévét.

Káel Csaba lesz az új filmügyi kormánybiztos

1 napja

Káel Csaba, a Művészetek Palotája (Müpa) vezérigazgatója lesz az új filmügyi kormánybiztos szeptember 1-jétől - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a sajtótájékoztatón.