2013. április 05.

11. évadát kezdi a Showder Klub

Az RTL Klubon április 8-án a 11. évadát kezdi a stand up comedy műfaját Magyarországon újra meghonosító Showder Klub.

Az RTL Klubon április 8-án (hétfőn este), a 11. évadát kezdi a stand up comedy műfaját Magyarországon újra meghonosító Showder Klub.

A 11 évad egy kereskedelmi televízióban igen nagy időnek mondható. A hosszú ideje tartó töretlen siker egyik oka az RTL szerint a műsor eredetiségében keresendő, hiszen a Showder Klubnak az amerikai és angolszász hagyományokat sikerült ötvöznie a jellemzően közép-európai humorral.

Az első adás majdnem napra pontosan 5 évvel ezelőtt indult - 2008. április 7-én, 2013. április 8-án hétfőn este 22:30-tól pedig a nézők már a 81. adást láthatják.

A produkció abban a tekintetben is egyedülálló, hogy összesen 64 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Kőhalmi Zoltánnal, Hadházi Lászlóval, Lórán Barnával, Rekop Györggyel, Benk Dénessel.

A produkció Facebook oldalát jelenleg közel 461 ezer ember követi, mellyel a 2. legnagyobb Facebook közösség az országban.

Címkék: rtl showder humor standup

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

14 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.