2017. november 08.

120 megabitre emeli a sebességet a UPC

Gyorsabban netezhetnek mostantól azok az ügyfelek, akik eddig másodpercenként 15 és 60 megabit közötti sebességgel kapcsolódtak az internetre, és műszakilag megvalósítható a sávszélesség emelése.

A UPC most automatikusan 120 megabitesre állítja át náluk a szolgáltatást, méghozzá úgy, hogy mindeközben havidíjuk és a szerződésükben foglalt egyéb feltételek is változatlanok maradnak.

A sebességnöveléssel megközelítőleg 120 ezer előfizetőjének nyújt intenzívebb online élményt a UPC. Szeptemberben, a Happy Home ajánlatok bevezetésekor már bejelentették, hogy az új szolgáltatások megrendelői számára másodpercenként 120 megabit lesz a belépő sebesség, mostantól pedig a korábban szerződött ügyfelek jelentős részének sebességmérője is ezt az értéket mutatja majd.

„Szeretünk mindig egy lépéssel elébe menni ügyfeleink elvárásainak, és igyekszünk a lehető legkorszerűbb megoldásokat elérhetővé tenni számukra. Azt gondolom, hogy a manapság már tömegesen hozzáférhető vezetékes és mobil eszközök, illetve applikációk kényelmes használatához alapvető követelmény a gyors és stabil netkapcsolat, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden ügyfelünknek megfelelően magas sávszélességet biztosítsunk” – mondta Robert Redeleanu, a UPC Magyarország vezérigazgatója.

Címkék: infotech internet upc